| elenaQwerty a întrebat:

Salutare!
AM NEVOIE DE PAREREA TA! Deci:
Imi place de un baiat pe care l-am intalnit la un eveniment anul trecut, dar el nu ma tine minte pentru ca n-am facut cunostinta face to face.L-am cautat pe facebook, l-am gasit, am vorbit putin cu el pe chat (parea super deschis si ok), dar cand i-am scris din nou, nu mi-a mai raspuns. Intre timp se despartise si de prietena lui. am mai incercat, i-am mai scris o data si... iar nu mi-a raspuns. Acum, eu nu mai insist pe facebook pentru ca nu vreau sa par disperata. Am vrut sa ne cunoastem. si inca mi-ar mai placea sa ne cunoastem, dar nu stiu ce sa fac. Nu-mi place sa interpretez situatii. Totusi sa inteleg asta ca pe un "refuz"? Sau nici nu s-a obosit sa-mi raspunda? Sau nu a vazut? HEELp.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Depaseste situatia,pana nu se transforma in mica ta obsesie.
Trateaza totul ca pe un refuz si treci mai departe.
Daca e interesat, sau daca va fi vreodata, lasa-l sa-ti scrie el, tu ai facut tot ce era posibil, in limitele bunului simt.
Nu?
happy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Baiatul refuza o colaborare cu tine, asa ca renunta.

| nightwish12356798 a răspuns:

Buna!:* pentru inceput nu incerca sa pui suflet si da, ai dreptate nu trebuie sa insisti daca te avea in vizor macar ca amica iti raspundea la mesaje ( in cazul in care e logat pe facebook) dar, mami, nu pune suflet pentru un baiat. Baieti nu sunt?! Tulai-tata!

| sweet22D a răspuns:

Eu cred ca nu vrea sa mai vorbeasca cu tine. Nu il mai cauta si de acum inainte ar fi mai bine daca ai astepta ca baiatul sa faca primul pas, altfel dai impresia ca esti disperata.

| Faur_Robert_1998 a răspuns:

Mda ai primit raspunsuri numa de la fete, baiatu trece printr-o perioada mai grea si probabil momentat nu vrea sa vorbeasca sau sa fie intr-o alta relatie deocamdata