Totul vine de la sine, o sa spui ca toata lumea ti-a spus asta, dar o sa vezi. Cand esti fata in fata cu ea, si simti tu ca trebuie s-o faci, doar fa-o! Ca sa 'pice' mai bine sarutul, invit-o undeva, la o plimbare eventual. Bafta!
Nu regiza nimic, doar, zii ceva dragut inainte si, asta e. daca ea te place, nu poate iesi altfel decat perfect
Uia-te in ochii ei si gandeste-te"Daca nu actionez acum, daca nu o fac, poate o sa o faca altul si o sa mi-o fure de sub nas" apoi o saruti. Asta e tot.
Daca aveai incredere in tine, nu cereai sfaturi. N-ar trebui sa iti faci atatea griji. Pur si simplu, cauta momentul perfect.
Am incredere in mine, in sensul ca stiu ca pot sa o fac, dar vreau sa o fac cat mai corect, si sa nu regret ca am facut asta dupa
Multumesc pentru sfaturi. Totusi, in ce parte se inclina capul? Stiu ca suna aiurea, dar vreau sa evit greselile
Azi nu am avut ocazia sa o fac, pentru ca nu am fost doar eu cu ea. In schimb o sa o fac maine. Si nu, nu o sa o scot la o plimbare in parc, sau ceva de acest gen. Pur si simplu o sa ii zic ceva, inca nu stiu ce si o sa o sarut. Sper sa fie bine
Anonima17191 întreabă: