| cosmin4444 a întrebat:

Salutare!
Am nevoie de un mic sfat.
Maine seara, am de gand sa o sarut pe fata de care imi place. O sa fie primul meu sarut, deci am emotii mari.
Am deja in minte un "plan", cum o sa o fac, dar nu as vrea sa spun asta aici. O sa fie un sarut simplu pe buze, scurt, fiindca mi-e teama sa incerc mai mult.
Ce vreau sa va intreb; Ce trebuie sa evit? Trebuie sa nu fac ceva anume(de exemplu sa nu inclin capul in partea/dreapta stanga, sa nu pun mana undeva unde nu e ok, etc...)? Vreau sa fie simplu si frumos. Pot sa spun ca am si incredere in mine, pentru ca am aflat de la cineva ca si ea ma place, altfel nu as face-o.

Si inca ceva. Desi acum sunt destul e hotarat sa fac asta, maine o sa am emotii foarte mari, si probabil o sa ma retina ceva. V-as ruga daca se poate sa-mi spuneti ceva care sa ma motiveze cu adevarat sa fac acest lucru

9 răspunsuri:
| SilentStriker a răspuns:

Totul vine de la sine, o sa spui ca toata lumea ti-a spus asta, dar o sa vezi. Cand esti fata in fata cu ea, si simti tu ca trebuie s-o faci, doar fa-o! Ca sa 'pice' mai bine sarutul, invit-o undeva, la o plimbare eventual. happy Bafta!

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu regiza nimic, doar, zii ceva dragut inainte si, asta e. daca ea te place, nu poate iesi altfel decat perfect big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am niciun sfat avand in vedere ca n-am trecut prin asa ceva, dar te rog ca maine sa imi povestesti si mie cum a decurs "planul".

| NoOneKnow a răspuns:

Uia-te in ochii ei si gandeste-te"Daca nu actionez acum, daca nu o fac, poate o sa o faca altul si o sa mi-o fure de sub nas" apoi o saruti. Asta e tot.

| rippE a răspuns:

Totul se produce de la sine.

| CatalinAdetu a răspuns:

Daca aveai incredere in tine, nu cereai sfaturi. N-ar trebui sa iti faci atatea griji. Pur si simplu, cauta momentul perfect.

| cosmin4444 explică:

Am incredere in mine, in sensul ca stiu ca pot sa o fac, dar vreau sa o fac cat mai corect, si sa nu regret ca am facut asta dupa

| cosmin4444 explică:

Multumesc pentru sfaturi. Totusi, in ce parte se inclina capul? Stiu ca suna aiurea, dar vreau sa evit greselile

| cosmin4444 explică:

Azi nu am avut ocazia sa o fac, pentru ca nu am fost doar eu cu ea. In schimb o sa o fac maine. Si nu, nu o sa o scot la o plimbare in parc, sau ceva de acest gen. Pur si simplu o sa ii zic ceva, inca nu stiu ce si o sa o sarut. Sper sa fie bine