| Alina_5013 a întrebat:

Salutare, am nevoie de un sfat/ parere...am 20 de ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala, mi-am facut un prieten mai mare cu cativa ani, care dupa 2 saptamani de relatie deja mi-a spus ca vrea sa facem dragoste! eu nu sunt pregatita, poate ca as fi facut pasul asta cu el, dar mi se pare ca mi-a propus asta prea devreme, nici nu ma cunostea prea bine! am luat decizia corecta ca m-am despartit de el? multumesc!

Răspuns Câştigător
| ShineMe a răspuns:

Felicitarile mele si a tuturor, printre putinele fete care la aceasta varsta isi dau seama de genul de baiat cu care sunt.Acum toate sar pe el ca si cum ar fi ultimul baiat de pe pamant.Respectul meu.Succes

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Esti cea mai tare femeie de pe siteul asta! Bravo pentru decizia ta! Acel barbat sigur a urmarit doar o relatie sexuala din moment ce ti-a propus asta asa de repede.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Coco sincer si mie mi se pare prea devreme! si daca tu nu esti pregatita nu face acest pas...pentru acest pas eu zic ca trebuie sa fie iubire reciproca desi se pare ca nu e ...mm 2 saptamanii prea putin!
Da ai luat decizia corecta parerea mea!

Shin
| Shin a răspuns:

Bravo tie, felicitarile mele happy

lolita
| lolita a răspuns:

Si eu te felicit, daca nu esti pregatita trebuie sa astepti momentul perfect.

| georggyy a răspuns:

Bravo!winking
Ti-a cerut prea devreme asta.

| myrazvy a răspuns:

Da ai luat decizia corecta, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti incepi viata sexuala, ai o varsta la care e n ormal sa iti incepi viata sexuala, fa-ti un prieten in care ai incredere si fa dragoste cu el numai atunci cand esti pregatita.

| tarziu a răspuns:

Ai facut alegerea corecta si te'ai scutit de suferinta, pentru ca fiind primul, te'ai fi atasat mult mai tare de el si probabil el vroia doar o virgina in palmares! As prinde un om ca el odata la ingesuiala!