Iti dai seama ca daca ea se va da la tine, tu nu vei rezista tentatiei si te vei da s itu la ea s ide acolo incepe scanteia si va veti indragosti unul de altul.
Dar mai iti dai tu seama cat afla cel mai bun prieten al tau ca esti cu iubita lui ca nu o sa mai vorbeasca cu tine ani de zile.
Deci eu zic mai bine sa renunti la ea si sa ii spui ca tu iubesti alta fata ( minti ca nu ai ce face ) si ca ea il iubeste pe cel mai bun prieten al tau.
Fete din astea sunt destule insa prieteni adevarati putini gasesti, mai bine renunti la ea decat la cel mai bun prieten al tau care iti este ca un frate.
Bafta sa ai!
Pai eu i-am explicta ca nu se poate si ca am prietena da nu vrea sa incelaga
Insista mai mult pe aceasta situatie si pana la urma isi va da si ea seama ca tu chiar nu vrei sa iti inseli prietenul.
Parerea mea. Femeia usoara tot asa ramane orice ai face. Daca ai un prieten bun e bine sa-l pastrezi. Spune-i adevarul.
"am rezista eu ce am rezista dar totusi sunt barbat" scuza fiecarui barbat,
Esti in clasa a 11a, ai sa schimbi si prietenii si fetele de multe ori...rar se intampla sa nu ii schimbi, may ales dupa a 12a...totul se va schimba, asa ca, profita de orice ocazie ai dar fi destept si nu lasa ocazia sa profite de tine.
Spune-i prietenului tau ca ai fost cam beat si ca s-a dat la tine, dar mai departe nu sti ce s-a mai intamplat .
A aflat deja de la ea ca sau certat si i-a zis ca a fost si cu mine.Na mai vorbit cu mine
poate isi va da seama ca ea e cam flusturatica si ca nu-i in totalitate vina ta; daca e barbat, ar trebui sa realizeze ca nu prea poti rezista in fata unei fete prea usor, mai ales daca e insistenta, iar tu, un gentleman n-ai cum s-o refuzi.
NU prea cred ca isi va da seama i-am si explicat ca am fost beat el a zis tu si de nu erai beat tot o f...
misto explicatie
ca fata si te inteleg...dar apoi ca baiat...
) ce alt ceva ii puteam spune))?
Ca tu esticel vinovat; ca te-ai dat la ea si ca ea era beata
il mai insela de cateva ori si apoi se linistea
Nu mai sunt impreuna
Frati inaintea tarfelor! tine minte asta. Daca amicul tau nu o stie inseamna ca nu ti-e asa frate pe cum crezi. Tipa o sa creasca miza la umomendat si poate o sa te santajeze eu unul i as spune prietenului ca aia s-a dat la mine si eram beat si ne_am *** si asta e
Cred ca mai bine ar fi sa iti pastrezi prietenul deoarece fete usratice mai sint tu oricum nu vei fi cu ea deoarece daca la inselat pe prietenul tu te va insela si pe tine in curind