anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.

Am niște probleme legate de iubita mea.

Mă știu cu ea de 2 luni și tot timpul se enervează că răspund greu sau după mult timp la mesaje.

Chestia e că eu lucrez în poliție(mascat) și nu am foarte multi timp sa vorbesc..in zilele in care lucrez, dacă mă gândesc nu am timp deloc.

Nu știu cum să-i spun că lucrez ca mascat, mă gândesc să nu-mi spună că e o meserie foarte nesigură și să nu plece.

Am mai avut doar 4 relații care au decurs așa.

Ce sa fac? Nu știu cum gândesc femeile dar în fostele mele relații când aduceam vorba de așa ceva îmi spuneau că e o meserie periculoasă și că ele nu vor ca pe viitor copiii mei să rămână fără mine.

Nu au spus-o toate la fel, dar pe acolo tot a fost.

Ce sa fac? Nu vreau sa pățesc cum am pățit cu restul

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Spune de la început fetelor unnde lucrezi, cine accepta sa știe in ce se bagă.

Răspuns utilizator avertizat
| annonimaaaa555 a răspuns:

Trebuie sa ii explici. Ea e asa fiindcă e ceva psihologic. Are frica de abandon. Dacă nu accepta situația sa știi ca nu e de tine. Încearcă să vorbești cu ea deschis. E genul de fata pe care trebuie sa o asiguri că nu te pierde. Și eu asa am fost la începutul relației mele și iubitul m-a trimis la psiholog (eu m-am supărat prima data, dar după mi-am dat seama ca are dreptate. La mine a fost ceva din copilărie ce trebuia tratat. )Da, mai am nevoie de atenție dar nu mai sunt asa clingy

| GouDidodino a răspuns:

Pai...demascheaza-te

| gzaharia a răspuns:

N-ai de ales decat sa vorbesti cu ea. Ori ea intelege, ori este o alta disperata dupa antentie si poti deja sa termini aceasta relatie