Salut! Din moment ce fata ti-a spus ca ii esti tare drag, inseamna ca te place si asteapta sa faci urmatorul pas in relatia voastra. Prietenul nu trebuie sa fie o problema, decat daca iti inspira teama. Cred ca nu e cazul. Oricum, ea alege daca o sa fiti impreuna sau se va intoarce la el. Dar ca sa fii sigur, fa urmatorul pas si propune-i o intalnire romantica (un date). Succes!
Mersi! Daca imi inspira teama nu statem pauzele cu ea de vorba sau cu orele la telefon si nu existau imbratisari sau alte chestii de-astea.
Am impresia ca te-a bagat in FriendZone. ii esti tare drag ca prieten si nimic mai mult. Cauta sa nu mai stai dupa fundul fetelor care au prieten, este doar o pierdere de timp. iti zic din proprie experienta. Daca vrei continuati sa fiti prieteni dar doar atat cred.
Inteleg foarte bine ce vrei sa spui, si eu m-am gandit la asta. In locul tau as fi raspuns la fel doar ca ce nu inteleg eu, de ce tocmai acum imi spune ca ii place de mine si ca-i e drag inca din clasa a 9a...In legatura cu prietenul ei stiam acum ceva vreme ca are. Si tocmai sa nu-mi pierd timpul aiurea cum spuneai si tu am de gand sa o intreb sa ma lamuresc.