anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.
Am o curiozitate, ce fantezii erotice aveti?
Cum deținuți voi bărbații termenul ca o "femeie e buna la pat"?

2 răspunsuri:
| Mri28 a răspuns:

Definiți**** scuze

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fantezie pe care nu mi-am indeplinit-o inca ar fi ca in timp ce fac sex cu iubita, prietena ei cea mai buna sa ma linga pe oua. Sau ceva ce aproape mi s-a indeplinit, sa fac sex cu prietena iubitei mele si ea sa fie aproape sa ne prinda, gen ea a iesit pana afara eu m-am descheiat repede la pervaz iar prietena ei mi-a facut putin oral, cand a intrat in casa m-am incheiat repede, a fost un moment in care combinatia de oarecum sex cu adrenalina a facut sa fie o experienta pe care nu o mai avusesem pana atunci, pe care as repeta-o, plus momentul de dupa cand incercam sa parem ca nimic nu s-a intamplat a creat o conexiune intre mine si fata aceea, ca si cand aveam amandoi un secret laughing.
O alta fantezie pe care o am este sa fac sex cu iubita mea legat la ochi si sa mai fie inca o prietena de a ei care sa participe dar sa nu stiu cine este. Ma refer la prietena pentru ca nu as face sex cu o necunoscuta.

O femeie buna la pat. conteaza tipul de conexiune pe care o ai cu ea, imaginea pe care ea ti-o creaza despre ea. Tehnic, este complicat, sunt multe aspecte la mijloc pe care trebuie sa le permuti in functie de moment. In cazul meu, sa stie ce imi place si cum, sa fie imprevizibila la momentul potrivit. In timp ce facem sex, daca observa ca m-am plictisit de pozitia respectiva, sa schimbe ceva sau de la sex normal sa inceapa brusc sa imi faca oral.