| Nyc18 a întrebat:

Salutare, am o curiozitate... O fata desteapta si dintr-o familie instarita s-ar putea indragosti vreodata de un baiat dintr-o clasa sociala mai saraca? Adica de un baiat modest dar destept si la locul lui?

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

De-a lungul istoriei omenirii astfel de cazuri au fost frecvente. Fericirea nu consta doar in cantitatea de avere asa ca din cand in cand se intampla si astfel de "minuni".

| neutrino a răspuns:

Tinand seama ca a fi instarit nu este un defect si ca exista multi baieti frumosi, destepti dar care au si bani, raspunsul meu este urmatorul: se poate ( mai mult in carti si filme), dar ar fi mare pacat pentru fata!

| Fatamuntilor a răspuns:

De ce nu! S-au vazut cazuri, dar s-ar putea sa intervina familia!

| LoveSleep a răspuns:

Teoretic da, practic slabe șanse.
Și nu depinde de fată, ci de băiat.

| Lawliet14 a răspuns:

Daca faci studii si o sa ai un salariu bine platit, de ce nu? Cat timp te accepta si parintii ei. Eu unul te-as accepta, cu conditia sa te realizezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar putea, desi nu prea cred eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce nu s-ar indragosti de un baiat destept si la locul lui ce provine dintr-o familie instarita?

| TheMisunderstood a răspuns:

De ce sa nu poata? Orice e posibil in dragoste, daca e iubire adevarata, desigur. Depinde si de ea ca persoana, poate e genul ala mereu mai cu nasul pe sus care nici nu vrea sa auda de cei inferiori ei din punct de vedere social, dar daca e educata mai bine atunci se poate. happy