| leonidas1234562 a întrebat:

Salutare, am o intrebare, am facut dragoste cu iubita mea cu prezervativ, am folosit mai multe si pe fiecare l-am verificat si nu era rupt sau gaurit sau sa curga ceva. Dar tot mi-e frica de ma pis pe mine laughing) (prima oara ) Se poate forma o sarcina? Chiar si cea mai mica posibilitate

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea ta exacta, precisa dar mai ales corecta trebuie sa stii ca prezervativul a fost inventat inca din antichitate, avand rolul si scopul de a permite sa fie intretinute contacte sexuale in fiecare zi a ciclului menstrual, adica inclusiv si in perioada fertila a ciclului menstrual. In afara rolului de a impiedica formarea sarcinii, folosirea prezervativului mai ofera si protectia contra transmiterii bolilor venerice (a BTS-urilor). Prezervativul este folosit de catre barbati si datorita faptului ca le ofera posibilitatea sa ejaculeze sperma inainte de terminarea actul sexual, adica inca in timpul sexul, fiindca dupa ejacularea spermei in prezervativ barbatii pot sa penetreze in continuare vaginul partenerei de sex pana in momentul in care erectia scade intratat de mult incat penisul devine impropriu continuarii sexului. Insa pentru ca prezervativul sa ofere protectia apropiata de valoarea de 100%, este foarte important ca marimea prezervativului ales, folosit sa fie cel potrivit grosimii penisului, fiindca doar in acest caz prezervativul va ramane intreg/intact si bine fixat pana la terminarea sexului si astfel formarea sarcinii sa devina in proportie de peste 99, 9% IMPOSIBILA. Chiar daca penisul incepe sa piarda erectia, dar prezervativul are marimea potrivita, in acel caz va ramane in continuare bine fixat pe penis, nu se va misca si/sau aluneca de pe penis, astfel ca sperma ejaculata in ea (colectata in balonas), nu se va scurge afara pe sub inel, astfel ca dispare posibilitate de a se putea forma o sarcina. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Da, exista posibilitatea sa ramana gravida.

| Adry05 a răspuns (pentru Emilian65):

Si cum ar putea ramane? PRin puterea gandului? Sperma wireless?

| WaterDrop a răspuns:

Nici o sansaaa, si priveste partea buna, Durex te va introduce in programul lor de fidelitate pentru ca folosesti o cutie la fiecare partida. Dublu avantaj!

| Jay1 a răspuns:

Nimic fără grijă!