Ce sa zic, pe mine nu ma deranjeaza atat de mult pe cat se pare ca te deranjeaza pe tine. Sigur ca prefer sa mananc o pasarica epilata complet, dar nici nu fac mofturi daca nu e. Iar daca nu s-a spalat cum trebuie, ce?! Nu ma deranjeaza daca are si un pic de aroma!
Eu si Napoleon Bonaparte ce mai suntem!
Poate nu vor. Doar pentru ca tu te intretii intr-un anume fel, nu toata lumea trebuie sa fie la fel.
Pentru că nu vor și oricum nu e confortabil pentru niciunul (părul înțeapă și irită când crește).
Nu ai cum să întâlnești ''destul de multe'' femei și toate să fie 10/10 . Normal că unele nu se spală, dar e un risc pe care ți-l asumi când te încurci cu oricine îți iese în cale.
Uite ca a aparut si feminista. Nu eu stau capra si mi se vede curu. Si nu e vorba doar de asta, e vorba ca esti femeie, feminitatea cam asta inseamna. Daca nu, mergeti toate cu par pe picioare, la subrat, la cur. Ps. Da, chiar imi iau si parul din zona aia
Fiecare face ce vrea cu corpul sau, se epileaza sau nu, etc. Daca nu iti place…ai o mare intreaga de peste unde sa cauti altceva. Sunt de acord ca igiena este importanta, dar hai sa vorbim despre cati barbati nu sunt in stare sa se spele. Am vazut barbati care nu se spala pe maini dupa ce merg la toaleta, sau care nu se spala in zona intima inainte de sex.
Si ce ti a placut la el de ai ajuns in momentu sa faci sex si nu era spalat? La baieti e mai simplu, daca fata e ok, vrei sa faci sex cu ea, dar dupa sa afli ca e neingrijita...
Pentru că părul are rolul lui, adică protejează. Mucoasele trebuie să fie mai bine protejate decât alte părți, pentru că în caz contrar crește riscul de infecții. Nasul, urechea sunt protejate la rândul de păr.
Că nu se spală temeinic (deși mă îndoiesc) este altă discuție.
Îți recomand să citești: Jen Gunter, Biblia vaginului: separarea miturilor de medicină, București, Curtea Veche, 2021 https://www.libris.ro/......47929.html
Sau varianta în limba engleză: Jen Gunter, The Vagina Bible: The Vulva and the Vagina: Separating the Myth from the Medicine, Piatkus Books, 2019 https://www.libris.ro/......51913.html
Pentru ca nu au partener care sa le epileze in zonele mentionate. Singure, e dificil sa se epileze perfect acolo. Eu de exemplu, mereu o epilez pe sotia mea unde nu vede ea sa se epileze, adica anal si pe acolo prin zona.
Sunt corpurile lor, ele deci cum vor sa stea, cu par sau nu. Nu e problema ta. Tu găsește ți una fara par, dragul meu, ai grija sa nu aibă par și pe mâini că e jale.
Este de fapt mai igienic sa ai par in zonele intime decat sa nu ai deloc.
Epilatul in alte zone decat barba barbatilor a devenit la moda dupa ce producatorii de lame de ras au realizat ca nu fac destul profit vanzand doar barbatilor, si au inceput sa promoveze ideea ca parul este ceve rusinos si murdar cand il au femeile pe corp.
Epilatul in zona intima, pe picioare si subrat este doar o strategie de marketing si nu tine deloc de igiena.
Daca nu iti place ce vezi la persoana cu care urmeaza sa intretii relatii sexuale, poti pur si simplu sa iesi pe aceeasi usa pe care ai intrat si gata, nu mai are nimeni de suferit.
Salut
Intrebare asta mi-o pun și eu, iubita mea se spală corect dar la fel, nu se epilează, și îmi este jenă să îi spun eu so facă.
Îmi vine sa rad?
Dacă sunt machiate și parfumate nu înseamnă automat că sunt piele de bebeluș la...
Dacă intretii relații pasagere cu diferite fete asta e o sa ți asumi riscul.
Dacă ai o relație serioasă cu cineva și intretii relații sexuale cu ea poți vorbi ce nu îți convine la ea și poate o sa ai surpriza sa fie așa cum vrei tu