| anonimmous666 a întrebat:

Salutare! Am o întrebare, dacă fata a zis că era virgină și nu a curs sânge de la primul contact sexual, a curs la cel de al 4-lea contact sexual sânge când a zis că a durut-o mai tare. Prin această sângerare era sigur 100% virgină? Cum a zis și ea.

9 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Virginitatea e un termen abstract. Fiecare organism difera, la fel cum difera constructia penisului la baieti, asa difera si la femei vaginul. Unele au acea sangerare, altele nu, care nu este un lucru reprezentativ al virginitatii.

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil fata are un himen elastic, sau tu ai un penis foarte subtire.

| anonimmous666 explică (pentru Violleta2022):

Ba nu chiar, doar că primele dăți nu am forțat atât de tare, nu am avut poziția necesară si alte chestii.

| Cosmin3412 a răspuns:

Nu are treabă sângerarea cu virginitatea.
Sunt fete care nu sâgerează deloc altele da, unele mai puțin altele mai mult. Depinde de fiecare organism in parte.
Doar un doctor putea confirma ca era virgină sau nu. Zi mersi ca a fost destul de strâmtă?

| anonimmous666 explică (pentru Cosmin3412):

Da, a fost strâmtă.

| anonimmous666 explică (pentru Cosmin3412):

Sincer da, a fost strâmtă dar și dureros pentru ea cum mi-a zis.

| orailibrail a răspuns:

O ai prea subtire.
Deasta nu a curs prima data.

| anonimmous666 explică (pentru orailibrail):

Ba nu chiar, doar că primele dăți nu am forțat atât de tare, nu am avut poziția necesară si alte chestii, plus de asta primele dăți a durat și prea puțin.

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Da, este posibil acest lucru. Unele femei au himenul elastic. Prin urmare nu ar trebui sa te astepti (nu stiu de ce ai face asta) sa curga sange ca si cum te-ai fi taiat la deget. Asadar, depinde de la organism la organism. La cel de-al patrulea sau al "n"lea contact sexual, poate sa fie o sangerare. E perfect normal, dar nu ar trebui sa investighezi acest lucru de parca ai fi detectiv. E o opinie personala. Eu cred ca este important sa vezi omul si pe urma carcasa si care in cazul de fata este o fecioara. Chestiune de abordare.