| YoisNoLife a întrebat:

Salutare am o intrebare mai ales pentru fete: de ce la unele fete inainte sa le saruti sau dupa ce le saruti le e rau si le doare capu

Răspuns Câştigător
| Smile3 a răspuns:

De cele mai multe ori ele mint in privinta asta! ..Au emotii si le e frica, ca nu o sa-ti placa sarutul! Asa ca, folosesc faptul ca le doare capul drept scuza, daca nu a fost un sarut reusit!

| Smile3 a răspuns (pentru Smile3):

(sau ca le e rau..etc!)

9 răspunsuri:
| Auslesse a răspuns:

Sincer,n-am mai auzit asa ceva in viata mea.

| acadelecolorate a răspuns:

I-o crescut tensiunea de la atata dragoste laughing

| Azµre a răspuns:

E o prostie, cred că să te evite alt motiv nu ar fi!

| Gogu06 a răspuns:

Cred ca trebuie sa schimbi pasta de dinti, sau sa incepi sa o folosesti mai des. S-a lasat cu voma, greata, grimase urate, leshin?

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Mda tu si prietenii tau aveti vreo boala laughing glumesc.sunt doar niste scuze, poate nu saruti prea bine. poate ai respiratia cam urat mirositote si o dezgusti. poate nu stie ea sa sarute sau nu-i face placere sa se sarute cu tine dar totusi a facut-o, vezi si u cu cine te saruti nu le lua asa la intampare happy

| crissu2314 a răspuns:

Acest lucru este imposibil pentru ca sarutul este un lucru placut si linistitor, probabil petru a fi diplomate s i sa nu spuna in fata ca nu le-a placut folosesc asta drept scuza.

| YoisNoLife explică:

Nu numai mie mi s-a intamplat mai am multi prieteni carora li s-a intamplat asta

| YoisNoLife explică:

Deci la a doua iubita a mea inainte sa o sarut zicea ca o doare capu dar dupa nu mai zicea nimic deci ii era rusine

Întrebări similare