Bineinteles ca a ramas virgina fiindca o femeie/fata isi pierde virginitatea doar in momentul primului act sexual, adica atunci cand un barbat/baiat ii va introduce un penis real/adevarat in vagin. Prin masturbarea realizata cu propriile degete sa ale unei alte persoane,sau introducerea unor obiecte in vagin se poate intampla ca aceste obiecte sa treaca prin orificiul existent in himen fara a se afecta membrana insa se poate provoca si o deflorare partiala sau totala in functie de grosimea obiectului folosit (dildo, vibrator, penis artificial, etc). Din moment ce a curs putin sange insa nu a simtit durere, este posibil ca acele creioane sa-i fi trecut prin orificiul existent in himen, dar sa-i fi provocat o ranire/julire superficiala a peretelui vaginului. In viitor trebuie sa fie foarte atenta la modul de executare si desfasurare a masturbarii in cazul in care va mai incerca repetarea unei astfel de experiente. Multa sanatare.
4? Bine ca nu si-a bagat toata cutia ). Apropo, acea prietena cred ca tu esti de fapt.
Shhhh acolo, nu o da de gol
Pai cred ca e mai mult decat evident..si de ce creioane? Cred ca se plictisea la scoala )
:d nu zii ca nu mai este virgina. Odata ce curge sange din vagin inseamna ca si-a pierdut verginitatea, durere e posibil sa nu fie doar sa usture putin...ce minte sa iti bagi creioane in vagin?:d nu mai bine isi gasea un cavaler sa faca asta?
Virgina esti pana in momentul in care faci sex cu partener!
Prietena ta(tu) s-a deflorat, adica si-a perforat sau rupt himenul dar VIRGINA inca ESTE.
Ai grija sa nu imprumuti creioane de la ea, mai ales daca ai obiceiul sa le bagi in gura.