Nu cred ca e musai acum.Gasesti de-a informatii despre ce vrei tu peste tot, nu cred ca ar avea vreo importanta daca este vreo emisiune de genul.La urma urmei, cine vrea sa o faca cu cap, se informeaza, cine nu, se ia dupa gura cui nu trebuie si-si nenoroceste viata, indiferent de cate surse de informare ar avea la dispozitie.
Ar fi ceva... da si daca s'ar face, ar pune 18+ (si aia nu au nevoie) si ar fi noaptea
In ziua de azi informatiile sunt peste tot. Daca cineva vrea mura in gura, treaba lui.
Da pe euforia tv, insa nu tratau dezvirginarea in special, mai mult viata de cuplu. emisiuni care sa-ti raspunda la intrebari nu sunt.
cel mai ine tot aici poti intreba.sunt chiar si cadre medicale pe aici asa ca poti afla de la experiente personale ale altora pana la sfatul medicului. ai cumva 22 ani si inca virgi? al cui e bebele din poza?
Pai eu cred ca da ar fi bine. nu ma gandesc la mine.ma gandesc la acei minori care fac sex neprotejat iar fetele raman insarcinate si nu stiu de ce.si poate asa nu o sa mai fie jenant sa iti intrebi parintii sau sa cauti pe net si sa vezi 453445676 de postari la fel dar cu raspunsuri diferite.deci da de ce nu?
Eu cred ca ar fi mare nevoie de mai multe emisiuni de genul acesta(nu neaparat un post TV)deoarece vad tot mai multi adolescenti care nu stiu nimic despre metode contraceptive, nu isi cunosc propriul corp, dar vor sa isi inceapa viata sexuala etc.Cred ca ar fi OK sa aiba parte de mai multe informatii.