Fata se foloseste de tine. Ii faci temele, o ajuti, foarte bine. II e rusine cu tine in public dar vorbeste in privat. Deschide ochii, esti folosit. Am avut si eu in facultate multi colegi care au suferit la finalul celor 4 ani pentru ca fetele le-au zis "multumesc ca m-ai trecut facultatea". Fii baiat destept si uit-o. Cauta o fata care sa te placa. Bafta
Ar trebuii sa discutati serios acest comportament al ei, pentru ca nu este unul normal si nici corect fata de tine. Da, as putea spune ca si eu cred ca te foloseste si se fereste sa va vada lumea impreuna. Jenant intr-adevar, sa te trateze asa, chiar urat as putea spune.
Eu spun ca trebuie sa ai o discutie serioasa cu ea si sa o intrebi de ce se comporta asa cu tine si daca te considera amic bun, asa cum o consideri tu, sa faca bine sa nu te evite in public, pentru ca nu-i normal si nu esti lepros ori ultimul om de pe fata pamantului la care s-ar uita.
Ia da-o in colo...
Pai stai tu dupa ea? Daca tu te gandesti asa de mult la ea, crezi ca ea se gandeste la tine?
Daca stai si incerci sa intelegi o fata, o sa inebunesti. Mai ales ca ea nu incearca. Serios. Fii atent, ca poate cand tu incerci sa fi langa ea, adevarata ta dragoste trece pe langa.
Nu te considera atractiv, iar comenturile apar pe la facultate, si-i posibil sa-i fie rusine, sa fie vazuta cu tine.