E bine că îți planifici mișcările, asta e un plus. Nu planifica discutia, dar cu ce începi, mereu ajută. Sau lucruri pe care le poti face pe parcurs.
Uita-te pe aici, am scris ceva, poate te ajută.
https://www.tpu.ro/......e-la-minr/
Intrã in vorba cu ea indiferent de circumstante sau o sa regreti mai târziu, daca o lungesti ori o sa te considere un papã lapte daca te holbezi sau o I-a ca pe o respingere din partea ta. Altul o sa ti-o ea mai devreme sau mai târziu daca nu o faci tu.
Multumesc de raspuns, insa eu sunt genul de om care oarecum isi planifica urmatoarele "miscari", nu stiu daca sa zic ca-i un defect, dar de asta zic ca oarecum conteaza si circumstantele. cum am spus, in timpul orelor nu am cum sa vorbesc cu ea, cred ca daca m-as baga peste ea si prietene ei mai mult as enerva-o. dar o sa gasesc o solutie, crezi ca aia cu deschisul usii ajuta cu ceva? Dupa aia as putea sa ma bag in seama cu ea pe Facebook (Aparent chiar ea mi-a dat cerere deci mai usor).
Hm, oare care ar fi șansele să fim în aceași școală? Dar nu cred că găsește cineva cunoscut întrebarea asta. Inițiala e G
Spune-i ca iti place de ea, nu e o tragedie daca te refuza. asa mi-a placut si mie de o fata aproape 5 ani, am facut tot posibilul, imposibilul sa ma placa si nimic. eu zic sa o inviti la un suc.
" Buna, ai vrea sa iesim la un suc "
ii spui printr-un mesaj, o suni, vezi tu.