Sperma este o materie organica, care in timp se usuca pe orice pica, indiferent ca-i haina, lemn, plastic sau metal.
Pe haine arata ca petele de iaurt si se prinde toata lumea ca ti-ai facut laba si a sarit peste tot, de aceea trebuie sa inveti sa-ti speli hainele murdare de sperma si musai sa-ti speli cucul dupa fiecare masturbarea cu apa calda si sapun, inclusiv prin pliurile si cutele lui, ca sa elimini orice urma de sperma, fiindca sperma uscata pe penis se face smegma, producand iritatie si miros oribil.
Nu știu ce vrei insinuezi, dar la mine chiar era iaurt pata aia pe tricou.
Nu ti-am raspuns tie, nu stiu ce vrei sau ce insinuiezi, ca nu ma intersezi.
Îmi cer scuze. Nu am văzut bine. Cică masturbarea slăbește vederea.
Oricum, apreciez entuziasmul cu care discutați despre spermă. O profesionistă.
Nu-i vorba de entuziasm baiete si nici de profionalism aici, ci de explicatii provenite din studiile pe care le-am citit de-a lungul vietii, avand acces la ceea ce voi nu ati avut pana acum, eu studiind, locuind si traind in occident de peste trei decenii, cu familia si copii.
Am bănuit eu că ne ești superioară și că ai avut acces la ce noi n-am avut.
Noi, aici în România, avem doar Acces Direct. Atât de rudimentari...
De vreo 10-15 ani incoace aveti si voi acces la de toate, doar sa cititi pe internet, pe site-uri medicale, macar cele explicate in limba romana, ca sunt foarte multe.
E trist...
Da, cu timpul, sperma se usuca indiferent cu ce întra în contact(excepție face vaginul în care poate rezista neuscata mult și bine).
Salut! In contact cu lemnul intra in el si infecteaza si se va deteriora in urmatorii 2 ani! Asa ca jos mana de pe lemn cand il vezi!
linarkfts întreabă: