| Nix03 a întrebat:

Salutare.
Am o mică mare problemă. Deci am facut sex cu prietena mea ieri și s-a cam rupt prezervativul, ideea care este că eu în momentul în care s-a rupt eu imediat am scos penisul. Acuma știu că mai este și chestia cu lichidul acela preejaculator dar doar dacă există spermatozoizi. Bun, eu înainte de act am urinat de cel puțin 2 ori (nu știu dacă are vreun sens sau nu). Ideea e că nu am apucat nici să cumpărăm pastila de a 2-a zi. Suntem speriați amândoi, chit că nu avem de ce. Mi s-a mai întâmplat încă odată chestia asta și din fericire nu s-a întâmplat absolut nimic rău.

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Nu aveți de ce să fiți speriați. Daca ai urinat înainte înseamnă că lichidul tau preejaculator nu conținea spermatozoizi viabili. Daca are un ciclu regulat intreab-o și dacă era la ovulatie, dar nu ar trebui sa fie probleme.

| Nix03 explică (pentru VoidEternal):

Salut, mulțuemsc foarte mult pentru sfat. Da ne-am mai liniștit amândoi discutând ce s-a întâmplat și am ajuns la o concluzie că totuși ar fi o idee bună să ia pastila pentru a fii mai safe.
Sărbători fericite iți doresc!

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| helpforyou a răspuns:

Super experiență!
Cu emoții!
Vă doresc multă dragoste.
An nou fericit!

| Robert2526 a răspuns:

Stai calm ca nu se intampla nimic, cat timp nu ai ejaculat inauntru, nu trebuie sa te stresez8

| Nix03 explică (pentru Robert2526):

Hello there! Mulțumesc frumos pentru răspuns ne-am mai liniștit ulterior discutând ce s-a întâmplat.
Sărbători fericite îți doresc!

| any2453 a răspuns:

Cred că ar trebui să mergeți la farmacie că să o luați, riscul pentru o sarcină nedorită este mare. Dacă ați avut noroc data trecută acum poate să se schimbe...

| Nix03 explică (pentru any2453):

Îți mulțumesc frumos pentru sfat. Da, vom merge la o farmacie mâine deoarece de abia mâine sunt deschise. Îți urez un crăciun fericit!