| secret96 a întrebat:

Am o mica problema, dar hai sa o iau cu inceputul. Vara asta cand am fost la tara, m-am "reintalnit" casa zic asa, cu un baiat cu care am fost la gradinita. El incerca de anul trecut sa vb cu mine doar ca eu l-am cam ignorat. Vara asta cand ma plictiseam am mers pe banca si stateam singura. Dupa vreo 5 min vine el si am inceput sa vb. In acea saptamana. ne-am apropiat un pic mai mult. Iar acum chiar il plac.
Dar faza naspa ii ca mami o zis ca anul asta trebuie sa ma concentrez pe scoala, deoarece anul asta sunt in a 8-a si mno. Sunt de acord cu ea, dar nu stiu cum sa fac sa ii zic ca anul asta sa ramanem prieteni sau cel putin asa sa creada lumea? ca sa nu se auda vorbe si asa, deoarece tot satu crede ca is cu el pentru ca ne intalnim si pove.

* am uitat sa mentionez ca eu am aproape 15 ani, iar el are 16 ani.

Deci cum ar trebui sa zic ca sa nu il ranesc?

Răspuns Câştigător
| deea40 a răspuns:

Pai eu iash zice cam asa. uite ce zic eu. mama mea a zis ca sa o als mai moale cu baieti ca nah is a 8a si nah trebuie sa invat. putem fi impreuna dar sa o lasam mai usor ne vedem o ora doua pe zi. sau poate si mai mult si in week-en stam mai mult... a si as zice sa nu afle nimeni pana nu trece un timp nah sa vada mama ca chiar daca noi suntem impreuna ma gandesc la scoala... eu sper ca nu te superi dar nah nu am ce sa fac.
sper ca te-am ajutat

1 răspuns:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai ii spui exact ce ai scris aici, ca anul acesta e important pentru tine si ai vrea sa te centrezi mai mult pe scoala decat pe altceva. Poate va intelege dar nu e sigur.Nu exista un mod de a spune cuiva ca sti as vrea sa ramanem prieteni pana ce trece anul fara ca acea persoana sa fie macar putin ranita asta in cazul in care tine la tine cu adevarat.Bafta!