anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica problema.in clasa am un coleg care ma place dar problema este ca amandoi aveam relatii eu de 5 ani el de aproape un an. vb la telefon prin mesaje, ma priveste in ochii, m-a intrebat sa-i spun ce vreau de la el. nu stiu ce sa-i rasp.si eu il cam plac dar ma gandesc si la rel mea care nu mai este ca la inceput dar il iubesc! atunci cand l-am cun pe prietenul meu Alin eram mica iar acum cand am crescut vreau altceva.colegul meu Mircea are multe calitatii care mie imi plac. spuneti-mi ce sa fac! P. S prietenul meu este plecat in Italia pntru 8 luni. Multumesc

5 răspunsuri:
| daniela_7403 a răspuns:

Cati ani ai? asta ar putea fi o pasiune stii? am avut si eu de-astea, cu prietenul meu ma iubeam de la 14 ani, acum am 21 de ani, si am avut si eu de-astea pasiuni sa le zic asa, dar tot cu iubitul am ramas; nu ai decat sa flirtezi asa sa vezi ce vrea el, dar nu uita de iubitul tau care cred eu te iubeste, pur si simplu imagineaza-ti ca el s-ar indragosti de altcineva. zi cati ani ai?

| Andreia1 a răspuns:

Pai incearca sa vezi :d. si tu cum va intelegeti

soothe
| soothe a răspuns:

Cum am mai spus: in viata tot ce incepe se si termina. E frumos sa te clarifici tu cu tine si apoi cand ai luat o hotarare spui cinstit ce ai de spus (nu e nevoie sa dai amanunte); oricum nu te afisa cu 2 relatii;

| Anonima_4957 a răspuns:

Am fost si eu in situatia ta si am ramas cu prietenul meu cu care eram de 1 an jumate:d...nu renuntza la o relatie de 5 ani pentru o reltie care nici nu stii cat v-a dura. poate 1 saptamana, 2, 3.nu se stie.acum nu stiu tu faci ce vrei:d. dar poate mai tarziu ai sa regreti:*gandeste-te bine inainte ca apoi o sa iti para rau:d... pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetito, dragostea nu se intalneste la fiecare colt de strada.
Nu inteleg cum poate sa te atraga alt baiat cand tu ai o relatie de 5 ani si spui ca iubesti.
Toti spun ca baietii sunt asa, se uita dupa alte fete chiar si cand sunt cu iubitele, si ca fetele sunt loiale.
Eu sunt de parere ca exista o singura diferenta: brbatii recunosc acest lucru, pe cand fetele il ascund.
De ce spui ca nu mai e ca la inceput? Cine se face vinovat de asta? tu sau el? sau amandiu?
5 ani de relatie inseamna foarte mult, nu uita!