| MrXXXdude a întrebat:

Salutare...am o nedumerire, o gagica vrea sa se bage cu mine da eu nu o prea plac, dar as putea face sex cu ea, e cam uratica big grin
ce sa ii spun?

Răspuns Câştigător
| KeepCalm a răspuns:

Poate te mai cauta dupa ce ai satisfacut`o odatalaughing
Mai bine asteapta ca va veni una pe placul tau in curand:devil

16 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ii pui o punga pe cap si faci sex. Ce sa faci? Nu-ti place, nu faci si ii zici ca nu vrei, iti place, faci. Ce dilema!

pa, pa.

| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Nu cred ca e frumos din partea ta sa iti bati joc de ea pentru cateva minute de placere mai ales daca nu simti nimic pentru ea, mai bine las-o balta, daca tu crezi ca nu mai rezisti cauta una special facuta sa te satisfaca pe tine.nu iti bate joc pentru ca fata aia chiar tine la tine.

| Nycu a răspuns:

Bagai o sacasoa in cap si dai pizdeala sau pune-i o imagine de pamelei anderson pe cap si dai badae glumesc ((:. ai prietena?

| clauss a răspuns:

Eu am o vorba, asta micu nu stie carte, doar ridica capul si!

| Crisu a răspuns:

Nu faci nici macar sexwinking ptc nu e bine sa-ti batsi joc de o fatawinking

Răspuns utilizator avertizat
| Ioana2518 a răspuns:

Pune-i perna pe cap si da`i...sau merge si cu becul stinslaughing. si daca e pa****** nu umbla cu ea pe strada ca teare`mi e sa nu te faci de raslaughing...asa ca ai grija:*

| Cjay a răspuns:

Salut! au dreptate ceilalty intr-un fel da. daca o ai mica si fragila vezi poate ti se sperie nu glumesclaughing

Mai eu zic ca nu trebuie sa profity de ea
Asteapt-o pe urmatoarea profita de aia poate e mai bunalaughing

| mgtow a răspuns:

Zii ca nu iti place de ea

| Pho3nix a răspuns:

Ii spui simplu ca nu o placi si NU profita de ea. Nu fi profitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi ce mai asepti daca poti sa faci sex cu ea dc sa nu profiti carei chestiastraight face? Mai bine profita cat mai poti toti spun ca nu e bine dar e alegerea ta oricum eu zic sa profiti salut!big grin

| sdfgsdf a răspuns:

Hai ma, nu cred ac e asa urata incat sa nu ti`se scoale, caut`o si baga mare! laughing

| Seвi a răspuns:

Te duci la ea usor si ii zici :pleaca-n **** mea ca esti uratha laughing

| mary_5801 a răspuns:

E cam uratica? cum definesti tu uratenia unei femei? ca sa faci asta trebuie sa fii tu un model de frumuseste, ceea ce nu prea cred.trebuie sa intelegi ca atunci cand o fata te place si ti se daruieste, este pentru ca are incredere in tine si vede mai departe decat poti tu sa vezi.vede ceva bun in tine, chiar daca nu meriti.incearca sa nu mai ai o gandire atat de limitata, si cand vei reusi sa iti activezi neuronul ala cu care te lauzi, o sa vezi ca exista ceva frumos la fiecare persoana, chiar si la o fata uratica ca ea.

| BlackXsss a răspuns:

Arde tot dudule... da i pe tat laughing
da incearca sa bei niste beri inainte. sa vezi ce chipesa e dupa aia big grin

| vlad210 a răspuns:

F*te-o si atat.