| angel70530 a întrebat:

Salutare am o problema am o relație de 2ani cu un băiat ..in relația aceasta a apărut și un copil eu m-am transferat cu copilul in alt oraș iar el a rămas în oraș singur.noi vorbim acum doar pe net. Vine o data la patru săptămâni pe la noi.ba că nu are bani, ba că nu are timp, acum de sărbători trebuia să plec cu el la părinții lui dar pe motiv că fata e mica stau la mama mea.el a zis că petrece cu noi anul nou. Relația noastră merge absurd el ft rar mă sună și îmi scrie. sta nopți întregi on-line naiba știe ce face, ne certăm și îmi spune că sunt bolnava ca sunt nesănătoasă și multe vorbe murdare îmi zice.Tot timpul găsește mai mult limba comuna cu rudele lui decat cu mine și familia mea.nu îmi spune ce face unde se duce doar după ce îl sun îmi zice.nu știu ce să fac.am o viață de coșmar mi-e trist pling dar alăptez mi-e frica sa nu pierd sinul. ajutati-ma va rog frumos ce să fac că sa fie BN intre noi doi Eu vreau niste sfaturi că sa fiu o femeie dar nu o cățelușa sa umble din urma lui

3 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

El se poarta asa tocmai pentru ca știe ca tu vei fi mereu acolo pentru el și ca o sa te ții după el. Dacă îl ignori un timp și îi arați ca te doare in fund de ce face el, te asigur ca o sa îți schimbe atitudinea. Încearcă. Abține-te măcar 3-4 săptămâni, da-i și Block pe Facebook dacă poți.
Și chestia ca sta on line nu văd de ce ar fi o problema. Și eu stau on line mult timp dar asta nu înseamnă ca trebuie sa vorbesc cu cineva de fiecare data când iau telefonul in mâna sau ca nu am voie sa stau pe net, poți face o grămada de alte lucruri pe net, nu implica neaparat socializarea. Și posibil ca el sa se fi saturat sa îl cicalesti, vrea sa fie singur, fără obligații, și asta poate fi o varianta. Deci rămân la prima idee, las-o mai moale un timp, arată-i ca nu depinzi de el dar fa-l pe el sa te dorească in viața lui nu doar sa te accepte.
Și marea întrebare e: de ce v-ați mutat in orașe diferite? Asta nu e niciodată o idee buna pentru niște proaspeți părinți cu o relație de scurta durata. Și asta a fost din start o greșeala. Dacă tu vrei sa menții relația asta cu el la distanță mulți ani de acum încolo, nu te mai obosi. Caută pe altcineva.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

De ce te-ai mutat? Si de ce ai facut un copil cu un tip caruia nu ii pasa de tine?

| EmmaSimona1323 a răspuns:

Lasa-l si vede-ti de fetita ta! Copilul ala are nevoie de tine. Dezechilibrata psihic nu o sa poti creste copilul care nu are nici o vina ca a venit pe lume. Nu te chinui cu un om care nu ii pasa de nimic decat de persoana lui. Tu trebuie sa fi exemplu pentru fata ta, sa fi puternica sa o cresti si ea sa invete de la tine sa nu depinda de nici un barbat.