Mie imi place sa vad ca se excita cand e cu mine. Imi place sa stiu ca sunt in stare sa il aduc pe culmile placerii si fara sex. Ai putea sa incerci sa nu termini, sa astepti sa termine ea eventual. Daca faceti asta cu haine pe voi(daca nu va vedeti unul altuia organele sexuale) alta solutie nu ai decat sa t duci la baie sa termini, daca sunteti dezbracati complet ai putea ejacula pe ea(pe burta, pe sani)(asta depinde si daca ea accepta lucrul asta) daca nu ai putea sa ti cateva servetele langa voi si cand simti ca nu mai poti termini in ele si gata.
Cand faci petting trebuie sa iti dai drumu, pe ea, in gura ei, oriunde dar nu in vagin. Pettingul e actul sexual fara penetrare. Daca tu nu iti dai drumu o sa ai de suferit cu testiculele. Si prietenul meu se excita repede cand e cu mine, si eu ma excit cand sunt cu el, dar asta nu inseamna ca daca suntem in mijlocul strazii trebuie sa... E bine sa te mai si abtii, tinerii se excit foarte repede.
Si normal ca atunci cand am zis ca facem petting ma refeream ca suntem acasa, singuri...nu pe strada, doamne
anonim_4396 întreabă: