anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cred. Imi place sa vorbesc de prietena mea cu alti baieti, ma incita cand stiu ca e dorita. Are un corp misto tare si imi place cand e admirata. Credeti ca e normal asta? Mai face cineva asa ca mine?

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Mai sunt destui ca tine.
Normal? Cine știe? E relativ totul când vorbim despre sexualitate.

| PersonajFictiv a răspuns:

E ok sa vorbesti de ea,ma rog,depinde si ce vorbesti de ea,sunt lucruri pe care e ok sa le vorbesti, sunt lucruri pe care nu e ok sa le vorbesti.

Eu unul nu mi-as gasi placere in a avea o tipa ce e dorita de multi altii, adica, de ce mi-ar face asa mare placere ca lumea si-ar cam baga **** in ea? - la propriu.
Aia o admira ca vor sa o foloseasca ( in sensul ca vor sa o f*ta bine, no? ).
Tu trebuie sa te bucuri ca te simti bine in prezenta ei si ca o ai, nu ca altii o vor si nu o pot avea ( pe moment ), observi diferenta?
E ca si cum te-ai bucura ca ti-ai cumparat o masina, ca sa-i impresionezi pe altii cu ea.
Mi se pare o chestie inutila si pe care o fac oamenii care cauta atentie si nu stiu cum sa o gaseasca.

| RAY a răspuns:

Eu pana cand am trimis-o la produs ca era invatata destul, eu unu n-am facut asa ceva cu fosta mea iubita imaginara, noi vorbeam de calcule matematice ca ea se exicta la inteligenta mea, fiecare cu dorinta lui ce sa spun

| distrugatoruldevaginesupersuper a răspuns:

Daca vrei, pot sa o admir si eu. Da mi Facebook ul eiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca esti o fire superficiala. Nu e nimic anormal in asta. Daca tie ti se pare sau nu ok, e alta treaba.