anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu prietena mea (si viitoarea sotie)... Am zis din greseala un lucru (m-am exprimat gresit de fapt) si am suparat-o foarte tare... si vrea sa luam o pauza. Ma omoara gandul asta, nu stiu ce sa mai fac, o iubesc prea mult ca sa ne despartim, si stiu ca si ea simte la fel.

Răspuns Câştigător
| Ninaaaa a răspuns:

Incearca sa vorbesti, trebuie sa vada ca iti pasa mult, comunicati caci doar asa puteti rezolva lucrurile. Evetual fa-i o supriza nu stiu, dar vorbiti. Arata-i ca o iubesti mult si nu poti lasa ca lucrurile sa se schimbe intre voi doi. Bafta. take care

| VasilescuVasile a răspuns (pentru Ninaaaa):

Multumesc frumos happy Am fost la ea, fara sa-i zic, i-am zis ca sunt in fata. si a iesit in pijamale. a ramas total surprinsa sa ma vada acolo...
I-am explicat ca a fost vorba de o neintelegere, si m-a crezut, ne-au dat lacrimile la amandoi... dar s-a rezolvat big grin yupiiii
Va multumesc tuturor!

| Ninaaaa a răspuns (pentru VasilescuVasile):

Ma bucur ca s-a rezolvat!happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu. Discuta cu ea, cereti iertare pentru porumbelul care ti-a iesit pe gura si promite-i ca nu o sa se mai intample. Apoi tinete de promisiune. Cam greu nu? Daca inca te mai iubeste te va ierta. E drept ca nu la infinit. Daca nu doreste sa te ierte, intreab-o ce isi doreste. Daca vrea pauza, intreab-o daca e sigura ca asta isi doreste. Daca da cedeazai toate lucrurile de la ea si pozele pe care le aveti impreuna, si nu o mai cauta deloc. Oricat ar fi de greu, oricat de mult ar durea. Incearca sa iti faci noi preocupari, incearca sa faci mai multa miscare, sa cunosti noi persoane. E singura ta sansa de a o mai avea inapoi. E mica e drept dar este.
Daca vrea o pauza, ofera-i o pauza.
Spor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vasile o relatie exista atata timp cat ambi parteneri doresc asta. In momentul in care partenera doreste altceva, poti sa stai si in cap, ca nu vei rezolva nimic, tot va pleca orice ai face. Poti accepta si incerca sa treci peste (timpul rezolva multe), sau sa incerci sa te agati de ea, sa incerci sa o recastigi, dar mereu iti va reprosa, si va regreta ca a ramas alaturi de tine. Ori nu cred ca doresti ca viitoarea ta nevasta sa fie nefericita alaturi de tine, oricat de mult ai iubio.

| Ripqer a răspuns:

Incearca sa ii faci o surpriza placuta spune-i ca ai gresit scoate-o la o cina romantica, cumpara-i ceva frumos transmite-i cat de mult ti la ea si cat de mult o iubesti, iar daca nu merge nu ceda, tot va trebui sa incerci sa o recastigi si sunt convins ca lucrurile se vor rezolva. Mult noroc!

| SamuelTudosa a răspuns:

Cereo in casatorie si cereti iertare!