| Nyo a întrebat:

Salutare! Am o problema de unde sa incep! De pe 5 iunie m-am combinat cu o fată,am prins sentimente si m-am atasat prea rapid pentru ea! Primele zile se comporta ok,apoi se comporta indiferent,parea ca o doare in fund de mine, parca nici nu era prea incantata sa ma vadă, se supara ca stateam mereu dupa fundul ei, nu ii convenea ca ii ofeream prea mult afectiune, am auzit ca ii plac aia mai distanti, pana la urma m-am despartit de ea pe 14 iunie si a durat 9 zile relatie (foarte mult a durat ce sa zic).
Nici macar nu ne-am sarutatlaughing
Apoi pe 20 iunie m-am pus cu o altă fată, ne cunoaștem de 13 ani, suntem si prieteni de familie, parintii nostri se cunosc de mai bine de 20 ani!
Dar este o problemă,nu am prins sentimente,ne oferim afectiune,dar nu simt flacăra aia in mine pe care o aveam atunci cand eram cu ailaltă! Mă intreb de ce,ma gandesc ca daca nu o sa prind sentimente si o s-o fac să sufere,e ca lumea fata,ține la mine,ea a prins sentimente pentru mine prea repede, cică mă plăcea de cand eram mici, dar eu o vedeam ca pe o ciaurica, dar acum nu pentru ca a mai crescut!
Mereu mă gandesc dacă e posibil să prind sentimente cu timpul!
Nu stiu ce sa fac asa ca am cerut niste sfaturi.

3 răspunsuri:
| Cqtqlin677 a răspuns:

Înțeleg prin ce treci, s-a întâmplat prea repede multe lucruri și n ai avut timp să "digeri" fost relație dacă pot spune așa, trebuie să te focusezi pe tine și pe fata care ești acum împreună! Uito pe "fosta" n are ce să îți ofere! Actuala îți va aprecia afecțiunea! Fi autentic și realist, Dumnezeu ne trimt oameni în viața noastră cu un rost. Unii să ne o facă mult mai frumoasă, iar alții să ne învețe o lecție!

| mionix00 a răspuns:

Psihicul uman e greu de inteles. Nu ti se pare ceva similar in cele 2 situatii? In prima situatie sufoci cu afectiune o fata dezinteresata, iar in a doua relatie fata iti ofera tie afectiune iar tu esti dezinteresat. Tie ti-a placut de fata distanta, iar fetei distante ii place un baiat distant. Asa functioneaza relatiile. In orice caz, este intr-adevar posibil sa prinzi sentimente dupa o perioada de relatie. A trecut o saptamana... e prea devreme sa bagi mana in foc ca nu poti simti nimic pentru ea. Chiar si cu riscul de a o rani ulterior, nici nu poti da cu piciorul la o posibila relatie frumoasa si stabila doar pentru esti nesigur dupa O SAPTAMANA. Mai da-ti timp. Mai da-i timp. Nu stiu ce varsta ai, dar daca sunteti ambii majori, sexul va poate departa sau apropia, asa v-ati da seama mult mai usor. Sexul este o parte importanta intr-o relatie indiferent ca lumea vrea sa admita sau nu, iar daca sunteti compatibili sexual lucrul asta poate eleva relatia cum nu-ti poti imagina.

| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce combinat si atasat vorbesti, odata ce nu a existat intre voi nici macar 1 sarut (asa cum ai declarat chiar tu mai sus)?

Se pare ca toata relatia asta a fost in imaginatia ta si nu vad de ce continui sa-ti creezi suferinta, cand in realitate nu s-a intamplat nimic intre voi?