Iti pierzi vremea cu un copil razgaiat. Lasa-l sa stea cu maicasa daca asta isi doreste. Tu esti frumoasa si ai acces la aproape la oricine, gandeste-te, de ce sa stai cu un ratat care nici nu te iubeste? Ai o viata. Traieste-o cu oameni de seama, nu cu oricine.
Multumesc mult. Crezi ca mertia de incercat cu acest barbat o relatie?
Halele maica sfanta ce mai astepti iesi pe usa, arunca inelul de logodna in gunoi si traiesti viata la maxim
Dacă te măriţi cu el că "aşa trebuie " o să regreţi toată viaţa. E mult mai bine chiar si singură decât cu un ratat.
Se tine un barbat de mine, deci are 30 de ani,e dragut,nu minte,ma respecta. Vrea o famile,si o vrea cu mine. Dar sunt dezamagita si nu pot sa am incredere in cineva. Ma deranjeaza faptul ca e mai bogat, iar eu nu vreau sa fiu judecata ca m-am uitat la masina si la banii lui. El vrea sa stam impreuna, sa ma cunosca. Mi-a spus ca sunt o fata bravo care merita iubita. El vrea copii, vrea o famile implinita, dar mi-e frica sa nu minta si el.
In primul rand isi pierzi timpul cu copilul ala,eu niciodata n-am vazut conexiunea cum ca banii creaza iubirea, ai impresia ca ala bogat fix pe tine te alege? ala se joaca cu tine apoi pa,astia stiu ca orice fata stau pentru banii lor,sunt si zgarciti, toti bogati au o familie in spate o mama, tata, de ce nu isi faci o cariera si tu sa fi independenta de barbati, ce tot va agatati de barbati, fa-ti o cariera, munceste, vad femei care au reusit singure toata stima pentru ele fara ajutorul unui barbat bravo lor, devino femeie