| LaVieEnNoir a întrebat:

Salutare, am o problema: m-am nascut cu o chestie numita feet fetish. Mai explicit: imi place sa sarut si masez picioarele fetelor. Dupa cum intuiti, nu am reusit sa gasesc o fata care sa accepte chestia asta, oricat m-as justifica ca nu sunt sociopat sau nic contra unor favoruri materiale. Problema e ca in tara asta mentalitatea inchisa domina, se ghideaza toti dupa o conventie prestabilita. Voi ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Mai, am vazut ca multi baieti au fetish-ul asta, e ceva normal cred, majoritatea oamenilor au fetish-uri.
Pe multe le sperie ideea pentru ca sunt incuiate la minte si li se pare weird, dar e ok, nu e ceva oribil. Nu as avea nimic impotriva

| Oana92 a răspuns:

Ce ar fi de acceptat? Masajul la picioare? Faptul ca ii saruti picioarele? Pana acum nu e nimic deplasat. Acum e drept ca faza cu sarutatul picioarelor nu e cea mai intalnita chestie, dar banuiesc(sper) ca nici felul in care le saruti nu e ceva chiar asa de socant!

Intrebarea mea e daca tu poti obtine si altfel placere, printr-un contact sexual normal.
Pentru ca daca reusesti sa simti placere si printr-un act sexual normal, chestia cu picioarele e un bonus sa zic asa. Si nici nu ar trebui mentionata inca de la inceputwinking Foloseste asta ca o iesire din rutina, nu ca pe ceva obisnuit.

| LaVieEnNoir explică (pentru Oana92):

Am 23 de ani, nu sunt virgin, deci... treaba asta e o placer auxiliara.Ma mira faptul ca desi subtil incerc sa ii explic pasiunea mea unei fete, se simte stanjenita, rusinata sa incerce.

| LaVieEnNoir explică (pentru Oana92):

Modul in care ii sarut picioarele e decent, variaza de la incet la moderat, doar nu I le mananc

| Maxnonymus a răspuns (pentru LaVieEnNoir):

Probabil tu te destainui unor fete care nu sunt in stare sa se intretina si carora le miros picioarele si le e rusine sa se descalte ..sau doar simplul fapt ca nu e o chestie des intalnita si e ciudat la prima vedere pentru ele sa auda o chestie de genu...incearca sa nu le mai spui nimic despre "pasiunea" ta fata de picioare..doar fa-o..cand vine la tine/mergi la ea propune-i un masaj la picioare si in timpul masajului poti sa-i si pupi picioarele, o sa considere un gest dragut..acum depinde de gandire... daca intretineti si relatii extra cu atat mai bine. Multa bafta.