| Dragon01 a întrebat:

Am o problema pe plan sexual.
Desi am aproape 17 ani nu am putut intretine relati sexuale pebtru ca nici o fata nu imi convine, am avut niste incercari dar nu imi conveneau unele lucruri si renuntam.Multe fete imi fac propuneri deocheata, dar nu imi convin.Credeti ca am o alta orientare sexuala sau ca sunt mult prea pretentios? Mentionez ca nu sun atras de baieti ci de fate, dar cand e vorba de sex pun niste conditii la care nu se ajung.Ar trebuii sa mai scad aceste pretentii sau credti ca vreodata voi gasi o fata care sa imi comvina?

Răspuns Câştigător
| Simi_4964 a răspuns:

Bunahappy. in sex si relatii fetelor le place ca baietii sa aiba initiativa, desi ne rusinam si facem pe sfintele(unele). probabil esti tu prea pretentios... Esti primul baiat, de care am auzit sa aiba astfel de problema... nu cred ca ai alte inclinatii sexuale! doar astepti momentul bun si fata "perfecta". incearca sa iesi mai mult sa cunosti mai multe genuri de fetehappy. si mai intai sa le cunosti bine apoi sa te gandesti la actul in sine. parerea meahappy Bafta!

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu vad de ce ti se pare ca ai avea o problema sexuala.
Sexul ar putea fi comparat cu mancarea,in anumite cazuri.
Din moment ce o mancare e prea sarata sau nefiarta sau prost gatita nu o poti manca,nu? Pur si simplu nu e pe gustul tau,nu inseamna ca ai probleme cu digestia.
In concluzie,nu te ingrijora,va aparea si fata potrivita iar tu vei fi nespus de incantat ca ai asteptat si ai fost atat de selectiv.
Pentru ca, in cazul tau, asteptarea merita!

| Noreasontosimle a răspuns:

Bunahappy Cred ca tu nu esti pregatit sa faci lucrul asta, daca unele lucruri nu iti convin atunci inseamna ca nu exista atractie fata de partenera. Eu zic sa astepti, pentru ca nu e o rusine, pana vei gasi o fata care sa-ti placa cu adevarat cu care sa simti ca vrei sa faci dragostehappy Asa o sa fie mai frumos pentru aman2.

| compaq15 a răspuns:

rolling on the floor) ma, o vorba stiu, **** n-are ochi rolling on the floor