anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema si ma gandeam ca poate aveți binevointa sa ma ajutați cu niste sfaturi. Deci am avut o iubita, totul bine si frumos pana într-o zi cand ma trezesc si am o revelație si ma despart de ea. M-am despartit de ea deoarece m-am gândit la viitor si daca am o iubita nu ma mai pot bucura de viata, nu mai pot sa imi traiesc viata asa cum vreau(am avut o copilărie nasoala si vreau sa profit pana in jurul varstei de 25-26 de ani, sa imi traiesc viata, sa fac ce vreau fara sa fac pe cineva geloasa) dupa acea varsta sa incep sa imi caut o iubita. Insa in ultima vreme am inceput sa ma simt aiurea, inima imi spune ca inca o iubesc si vreau sa fiu cu ea, mintea imi spune sa nu fiu cu ea, sa imi traiesc viata cum vreau eu. Chestia asta ma omoara! Nu știu ce sa fac! Help! Ea da semne ca inca ma iubeste si ar fi in stare sa ma astepte pe mine.
Btw am 20 de anilaughing

Răspuns Câştigător
| OrdanKarris a răspuns:

E tot dreptul tau sa iti traiesti viata exact cum doresti si nu gresesti cand spui ca vrei sa fii liber pana macar la 25-26 de ani, nu gresesti. Iti zic doar atat, decizia care ai luat-o sa te desparti de tipa aia, e buna luata. Accepta si fi responsabil pentru decizia aia. A fost decizia ta iar fapta e facuta. Acum cauta-ti alta.

Nu e cazul sa tanjesti dupa dragoste pierduta. Nu exista suflet pereche, nu exista femeia ideala, nu exista barbat ideal, exista doar oportunitati, oportunitati, oportunitati. Am zis-o de 3 ori sa-ti intre in cap. Nu ai pierdut nimic. Cauta urmatoarea oportunitate, combina-te serios sau ocazional(depinde de tine). Dar orice ai face, nu plange ca o femeie pentru dragoste de telenovele. Aia nu exista iar daca fosta te vede cum te smiorcai mai degraba ii oferi ocazia sa-ti dea ea jet de data asta, si pentru ca esti emasculat si pentru ca sa se razbune ca ai parasit-o. Lasa trecutul in pace. Mortii cu mortii, vii cu vii. Cauta urmatoarea oportunitate. Directia e inainte. Bafta!

| sadrian46 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Fiecare propozițiem dar fiecare din cele de mai sus este discutabilă, și după părerea mea, sfat dat prost. Este mentalitatea dtale OrdanKarris, pe care o implementezi, o transmiți ca un lucru bun, fără să ai nici o viziune, fără să ai un set de valori viabil, considerâd că ce este în capul tău este bun pentru oricine. Ce e aia oportunitate? Ce e aia să te combini? Vai de tine, și de mintea ta care pune un cuvânt după altul și scoate din asta o morală de doi bani, sau chiar gratis.

| OrdanKarris a răspuns (pentru sadrian46):

Tu pe ce lume traiesti prietene? Acum ce, ar trebui sa-i para omului rau dupa fiecare femeie care nu a fost suficient de buna? Parca vorbeste o femeie prin tine. Ce este gresit la sfatul meu? Mortii cu mortii, vii cu vii. Directia e inainte. Vremea lu ceasca a fost o mizerie, imi pare bine ca nu am prins deloc acea perioada. Si apropo, cand zic de relatii pana la 85 de ani, aici exclud oamenii batrani din alte epoci. Ne referim exclusiv la relatiile celor tineri 18-25-35 ani. Lasa-i pe babalaci in pace.

Ți se pare că lumea începe cu tine prietene? Dacă o să mai trăiești până o să ai 85 de ani, ceea ce eu îți doresc cu tărie, poate o să înveți până atunci că lumea nu se împarte în felii ca parizerul de 8 lei kilogramul. Și dacă îți pare bine că nu ai prins vremea aceea, cumpără și fă provizie de hârtie igienică, că o s vină vremuri și mai căcăcioase. Apropos de babalâci eu am 72 de ani, și știu pentru ce am trăit și trăiesc în continuare, ceea ce îți doresc să ți se întâmple și ție, vreodată măcar, după ce o să îți iasă fumurile tinereții pe nas.

| Thecurious a răspuns (pentru sadrian46):

"cumpără și fă provizie de hârtie igienică, că o s vină vremuri și mai căcăcioase" - Afirmatia acesta ma alarmeaza, ati putea sa o explicati?

| OrdanKarris a răspuns (pentru sadrian46):

Nu datorez niciunei femei "fericire". Daca ma calca pe bataturi, chiar si un pic, daca nu se comformeaza asteptarilor mele, chiar si un pic, daca eu am alte prioritati in viata decat ea, chiar si un pic, ii dau papucii, o las in plata ei si gasesc pe urmatoarea care urmeaza. Traim alte vremuri mosule. tu poti sa sfarsesti plangand dupa muieri din trecut. Planul meu este sa ma pensionez intr-o tara din asia de sud cu fete cu varste jumate cat a mea. tu ai drumul tau, eu pe al meu. Scuteste-ma cu comunismele si al tau ceausescu. Ma plictisesti. Eu am planul deja facut. Tu ce ai realizat pana la 72 de ani?

| sadrian46 a răspuns (pentru Thecurious):

Da. Ca să te clarific.
O să ai copii? Să presupunem că da.
Și se va vota o lege politically correct, și la noi, că va fi lege europeană și vom primi infringement dacă nu o votăm și noi, că și homosexualii au dreptul să se facă o căsătorie civilă la sfatul popular, în fața legii.
Și vei locui într-un bloc de apartamente așa cum locuiesc eu acum.
Și pe scară va locuui și un cuplu de homosexuali masculi, căsătoriți legal la sfat. Și copilul tău, un băia, t va crește mărișor, să înțeleagă relațiile familiale. Și se va întâlni cu cei doi pe scara blocului și unul din ei îi va explica copilului tău că celălalt homo e soțul lui.
Și copilul nu va înțelege și va veni la tine acasă și te va întreba ce înseamnă asta. Știi cum îi vei răspunde tu? Că trăim vremuri căcăcioase. Acesta va fi cel mai bun răspuns pe care il vei putea da.
În America sunt state în care deja asta se întâmplă.
Și acum ca să ne mai relaxăm, o glumă, tot USA, ceva de genu.
Întâmplare (aproape) reală.
Vine copilul de la școală acasă. Are 10 ani.
-Mamă, am discutat cu dna învățătoare în clasă, și nu m-am lămurit. Dumnezeu este bărbat sau femeie?
Mama care vrea să nu fie considerată contra women liberation.
- Și, și.
Apoi, mamă, Dumnezeu este alb sau afroamerican?
Mama la fel, ca să nu fie considerată rasistă.
- Și, și.
Mamă dar Dumnezeu este straight sau gay.
Mama care dorește să fie politically correctă.
-Și, și.
Copilul.
Păi, mamă, ăsta-i Michael Jackson!
Așa că, fiule, vremurile pișăcioase le trăim deja. Urmează cele căcăcioase.

Tu ce ai realizat pana la 72 de ani?
O să îți răspund în anul 2046 când te invit la centenarul meu.
Dacă nu reușesc o să îți trimit un email după deces ca să nu te mai deranjezi.
Și știi cum o să sune emailul?
Salut Ordan, eu tocmai am decedat, tu ce mai faci cu tailandeza ta?
Mai secretezi, sau o servești cu vibratorul?
Dar îmi place să combat cu tine, nu trebuie să fim toți la fel, că lumea ar fi plictisitoare, așa că mai vorbim până atunci.

Sa inteleg ca dumneavoastra aveti convingerea, ca persoanele de acelasi sex, vor obtine dreptul de a se casatori si de a adopta copii?

Repet, în unele state americane asta s-a întâmplat deja. Destul de recent, un homosexual din Olanda căsătorit pe acolo a venit în România cu soțul bărbat și aici a fost enervat că statul român nu i-a acordat statutul de căsătorit cu celălalt și a dat în judecată statul român. A ieșit scandal. Așa că mă aștept și la asemenea deznodământ. Nu am convingerea dar mă aștept și că așa ceva este posibil. Printre alte aberații pe care nu le mai enumerez aici.

Cultura "modeleaza" si legislatia, dom' profesor.
Din ce vad, tineretul nu are nicio problema cu homoxexualitatea.
(Poate ca, la maturitate, heterosexualii care vor deveni familisti isi vor schimba opiniile.)

Ei, tinere, vorbești de homosexualitatea de pe situri, din sălile de conferință sau de la demonstrațiile de pe stradă, de acolo vezi? Nu ai avut de a face cu fetițele, ești naiv și fără experiență. De câtă maturitate ai nevoie ca să afli că căcatul pute politically correct?

Cunosc curentul political correctness.
Inteleg ca va exprimati in calitate de tata si bunic.
Eu ma intreb de ce tineretul afrirma, aproape in masa ca "nu ma deranjeaza ", "sunt si ei oameni ".
Pe de o parte ii inteleg, caci si generatiile educate in perioada de apogeu a comunismului credeau, ca (iertati-mi cacofonia ) Comunismul e viitorul si, ca parintii lor sunt depasiti -Nu e o anaogie perfecta, insa cred ca se aplica acceasi psihologie a generatiilor.
De ce in occident, aceste relatii, sunt privite cu mai ingaduinta?
Si da, sunt de acord ca asta face parte din curentul political correctness.

| Thecurious a răspuns (pentru Thecurious):

Mai multa ingaduinta*

Dta ai tendința de a generaliza. Occidentul are 1 miliard de oameni.
Ai făcut un studiu să vezi care privește fenomenul cu îngăduință și care nu, înainte să întrebi de ce?

Islanda, Marea Britanie, Portugalia, Franta, Spania, Germania, Cehia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Olanda, Danemarca, Irlanda etc.
Nu cred ca parlamentele lor legaliza casatoriile gay, daca majoritatile populatiilor lor erau impotriva.

Legalizau*

Romanii se declara familisti convinsi. Detesta progresisimul occidental, dar si-ar dori sa-si de-a copiii pe "mana" universitatilor lor.

Așa o să fie și la noi, nu crezi, dar o să vezi.

Daca prin "așa" va referiti la legalizarea casatorilor gay, atunci si eu cred.

38 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pana la tine, nu am vazut un prost, care sa-i alunge iubita, ca vrea sa-si traiasca viata de unul singur.
Ce fericire este aia, pe care nu o imparti cu nimeni?
Ce viata poate fii aia, fara fericire?
Nici nu-mi vine sa cred ca ai 20 de ani si ai dat cu piciorul la posibilitatea a fii fericit, preferand sa traiesti singur, fara iubire, fara sex normal cu fata care-tie ste drag, preferand singuratatea si laba, probabil.
Oricum nu te-ar fi obligat nimeni sa o iei de nevasta sau sa o duci in carca.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Draga mea Ana, mai citeste te rog odata ce am postat (judecand dupa modul cum scrii, chiar ma rog ca macar sa stii sa citesti), te inteleg ești fata, iei apararea fetelor, multumesc oricum pentru raspuns

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt fata, sunt femeie in toata firea, cu foarte multa experinta de viata.
Am citit ce ai scris si mi-am spus parerea mai sus, asa cum vad eu situatia descrisa de tine, fiind socata de alegerea ta, total nefericita.
Ma rog, este problema ta acum ce alegi.
In orice caz, sunt total dezamagita de mentalitatea ta de tanar, de 20 de ani.

Si crede-ma e mai grav sa nu stii sa scrii corect decat sa dai cu piciorul la posibilitatea de a fi fericit

Cand dai cu piciorul la fericire, nu te poti numii decat prost!

Stii, nu mai suntem pe timpul lui Ceașcă, nu te astepta sa gasesti aceeasi mentalitate la tinerii din ziua de astazi, nu te astepta ca prima persoana ce ne iese in cale sa o/il luam de nevasta/sot, nu mai suntem pe timpul lui Ceașcă ca la 20 de ani sa avem vreo 3 copii, alea sunt timpuri trecute, pentru mine timp mai este, abia, am 20 de ani, nu pot numi fericire prima fata ce imi iese in cale

Baiete, am doi copii mari, de 27 si 30 de ani (necasatoriti, dar in relatii fericite) si tot nu au mentalitatea ta.
Deci, nu-i vorba de mentalitatea mea invechita ci de alegerea ta, cea mai proasta posibil, de a te face nefericit, prin propria alegere.
Dar stii ce, nu am cert cu tine, vrei sa fii nefericit, atunci mergi inainte cu decizia luata, ca ai ales calea care sigur te duce la nefericire, depresie, singurate samd.

| OrdanKarris a răspuns (pentru anonim_4396):

Ignor-o pe ana, Are ea frustrarile ei. Cand una muiere ca ana iti spune ca "ai dat cu piciorul in fericire" se refera la fericirea ei, nu a ta. Ea acum sufera de parca i-ai dat ei cu piciorul, nu fostei tale happy Asa-s femeile, mai ales alea cre si trecute de varsta a 2-a, sufera din orice si cand nu au din ce, inventeaza laughing

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și pe a câtea o să o numești fericire. Și pe câte o să le faci nefericite până o să îți găsești tu așa zisa fericire. Ce știi tu de vremea lui Ceașcă pe care o renegi?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce înseamnă să îți trăiești viața cum vrei? Să zbori din floare în floare? Întoarce-te la ea, dacă și ea și tu mai simțiți ceva.

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Nu, sa imi traiesc viata inseamna sa fac ce nu am avut ocazia sa fac pana acum, sa nu depind de nimeni, sa ies cu cine vreau fara sa imi spuna cineva la cat sa vin acasa, etc

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca ai avut o copilarie nasoala asta iti da scuze sa te porti ca un putzache de 4 ani? Fii matur, nu fi debil. S-ar putea sa regreti mai tirziu. Ce te opreste sa iti traiesti viata IMPREUNA CU IUBITA pana la 95 de ani?

| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Ideea era ca vreau sa fac ce nu am avut ocazia sa fac in copilarie, diverse activități, pe bune oameni buni citiți si voi cu atenție ce posteaza lumea, vorba aia "gandeste inainte sa spui ceva", in cazul de fata sa scrii ceva

| OrdanKarris a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu exista "trait viata cu iubita pana la 95 de ani", nu in zilele noastre.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru OrdanKarris):

Ei, nu. Depinde de om.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa, si cu ce te impiedica iubita? Tot nu are sens ce spui.

Există dacă te uiți în statistici, iar nu numai la tine pe scară la bloc.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Dar ce, te ține în cușcă și-ți dă mâncare la 2 zile?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Absolut 10000% traieste-ti viata