E tot dreptul tau sa iti traiesti viata exact cum doresti si nu gresesti cand spui ca vrei sa fii liber pana macar la 25-26 de ani, nu gresesti. Iti zic doar atat, decizia care ai luat-o sa te desparti de tipa aia, e buna luata. Accepta si fi responsabil pentru decizia aia. A fost decizia ta iar fapta e facuta. Acum cauta-ti alta.
Nu e cazul sa tanjesti dupa dragoste pierduta. Nu exista suflet pereche, nu exista femeia ideala, nu exista barbat ideal, exista doar oportunitati, oportunitati, oportunitati. Am zis-o de 3 ori sa-ti intre in cap. Nu ai pierdut nimic. Cauta urmatoarea oportunitate, combina-te serios sau ocazional(depinde de tine). Dar orice ai face, nu plange ca o femeie pentru dragoste de telenovele. Aia nu exista iar daca fosta te vede cum te smiorcai mai degraba ii oferi ocazia sa-ti dea ea jet de data asta, si pentru ca esti emasculat si pentru ca sa se razbune ca ai parasit-o. Lasa trecutul in pace. Mortii cu mortii, vii cu vii. Cauta urmatoarea oportunitate. Directia e inainte. Bafta!
Cunosc curentul political correctness.
Inteleg ca va exprimati in calitate de tata si bunic.
Eu ma intreb de ce tineretul afrirma, aproape in masa ca "nu ma deranjeaza ", "sunt si ei oameni ".
Pe de o parte ii inteleg, caci si generatiile educate in perioada de apogeu a comunismului credeau, ca (iertati-mi cacofonia ) Comunismul e viitorul si, ca parintii lor sunt depasiti -Nu e o anaogie perfecta, insa cred ca se aplica acceasi psihologie a generatiilor.
De ce in occident, aceste relatii, sunt privite cu mai ingaduinta?
Si da, sunt de acord ca asta face parte din curentul political correctness.
Dta ai tendința de a generaliza. Occidentul are 1 miliard de oameni.
Ai făcut un studiu să vezi care privește fenomenul cu îngăduință și care nu, înainte să întrebi de ce?
Islanda, Marea Britanie, Portugalia, Franta, Spania, Germania, Cehia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Olanda, Danemarca, Irlanda etc.
Nu cred ca parlamentele lor legaliza casatoriile gay, daca majoritatile populatiilor lor erau impotriva.
Romanii se declara familisti convinsi. Detesta progresisimul occidental, dar si-ar dori sa-si de-a copiii pe "mana" universitatilor lor.
Daca prin "așa" va referiti la legalizarea casatorilor gay, atunci si eu cred.
Mutubal întreabă: