Eu una cred ca nu e prea interesat de tine. Nu prea se omoara nimeni sa creasca copii facuti cu altii. Asta-i adevarul, ce sa ne ascundem dupa deget. Barbatii vor sa fie ei pe post de copii. Abia de-si accepta odraslele propriii, ce sa mai vorbim de ale altora. Eu zic sa te concentrezi asupra cresterii si educarii pruncului, ca-i inca micut si are nevoie de toata atentia ta, si sa-l dai nabii pe tipul ala. Ce-ti trebuie sa te tii dupa un handralau, pe care-l doare in papuc de tine? Mai bine-ti iei un vibrator si-ai rezolvat problema.
Ii place de tine.Dar tu stii totul despre el? Daca este insurat? Sau asteapta sa mai creasca copilul tau? Prea usor i-ai cazut la pat.
Cam dur a scris Alcyon despre barbati Eu sunt unul ce a luat in casatorie o femeie cu copil.Dar m-am dedicat trup si suflet acelei femei si inca ma dedic.Ca raspuns la intrebarea ta cred ca tipul nu il prea intereseaza persoana ta. Daca locuiti impreuna si nu are initiativa,sa feceti dragoste sau sa-ti dea un telefon in tompul zilei, sa vada ce mai faci tu si copilasul, cred ca te tine numai sa-i faci mancare si sa-i speli, nimic altceva
Si daca s-a suparat asa de tare pentru ca avazut ca ai convorbit cu alti barbati, eu zic ca el abia asteapta sa-i dai un motiv ca sa se distanteze de tine chipurile.Eu zic sa cauti alta persoana,chiar pe net, asa cum am facut eu sau sotia mea, dar, inainte discuta pe net sau real cu acea persoana prin ce ai trecut.Ce ai de zis, niste conditii adica.II spui si sa-ti spuna ce cauti de fapt a elsau ce cauta el la tine.Barbati sunt deestui, si n chiar toti barbatii sunt asa cum i-a descris Alcyon.
Corect,asta am vrut sa zic si eu.Ii place de ea dar...atata.
N-am zis ca-s toti asa Mai sunt si exceptii, din fericire. Desi... stii cum se spune: barbatii buni sunt in general luati. Am fost cam dura in exprimare, fiindca dna in cauza imi pare cam prea disperata sa aiba un barbat langa ea.
Asa mi -s-a parut si mie,ca du tot pretul ca acel barbat sa fie al ei. Spune ca o cuprinde un sentiment placut cand e cu el, dar sa deschida ochii, ca acel barbat poate are alt tel. Deci, daca el s-a prins ca ei ii place la nebunie de el si e fara suflet, o chinuie mai mult.
Daca tu ai vb cu alti imi imaginez cam de cata seriozitate dai dovada prost baiatul ca te iubeste
anonim_4396 întreabă: