| dennisbaiat a întrebat:

Salutare. am o relatie cu prietena mea de mai bine de 2 ani, avem o viata sexuala activa facem sex de 2-3-4 ori pe saptamana, stam foarte aproape unul de celalalt, iar cand unul ramane singur acasa ne facem de cap. eu mai mereu ii fac ei sex oral pentru ca imi place si simt ca ii place si ei o vad dupa gesturi, problema este ca eu nu prea primesc sex oral ( decat, cand e in perioada sau la 69), voi fetelor daca vi se oral, faceti si voi la randul vostru? cum sa o fac sa isi dea seama ca vreau mai mult din partea ei ( diplomatic vorbind, nu prin nesimtire )

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Relatia voastra pare destul de ok asa ca pur si simplu spune-i. poate ea nu isi da seama ca tu vrei mai mult sex oral si crede ca e ok asa. din moment ce a acceptat sa iti faca nu cred ca o sa se supere daca ii ceri sa o faca mai des.

7 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

E vorba daca place sau nu. Daca tie iti place sa-i faci sex oral nu trebuie sa placa si ei. Vorbeste cu ea in asa fel incat sa n-o faci sa se simta vinovata, se sacrifica din cand in cand...

| iubesc a răspuns:

Buna. Pur si simplu vorbesti cu ea si ii spui daca ii face placere sa te satisfaca si pe tine cu un oral.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu poti obliga pe nimeni sa faca sex oral atat timp cat nu-si doreste asta. Ce poti face este sa discuti cat mai mult cu ea sa inteleaga ce inseamna pentru relatie, pentru tine si pentru ea acest lucru. Majoritatea fetelor accepta sexul oral din partea barbatului, dar nu si inversa.
Nu fac sex oral fetele care au fost crescute intr-un mediu "curat sufleteste" si unde parintii au vorbit despre el ca despre un lucru foarte rau.
Nu fac sex oral fetele care au principii ca este de-a dreptul un tip de sex scarbos si ca nu este moral ok.
Nu fac sex oral fetele care nu stiu ce este ala sex oral.
Nu fac sex oral fetele care se tem sa nu ramana gravide daca inghit sperma.
Cele mai multe se ascund ca fac acest lucru pentru ca le este teama sa nu fie catalogate in vreun fel.
Femeile care cunosc cu ce se mananca sexul in general si sexul oral, nu au retineri. Sexul oral face parte din actul sexual dintre parteneri. Il faci pentru ca ti se pare normal, nu iti provoaca rusine, scarba, greata, si pentru ca te excita. Este important ca partenerul tau sa se simta bine cu tine, in asternut. Sexul oral este un tip de sex prin care poti da pe spate barbatul daca si stii cum sa o faci. Niciun barbat nu rezista prea mult pana la ejaculare in acest caz.
Daca face sau nu, nu o poti intreba... vine de la sine cand este momentul. Daca ea este atat de deschisa sexual nu vad de ce nu ar incerca si acest tip de sex, mai ales daca aveti inceredere unul in celalalt. Propune-i un 69 si vezi cum iese, dar nu inainte sa te mai joci cu ea sa o aduci in acea stare de bine. Invatati sa vorbiti despre sex, sexul pe care il practicati.
Te pup!

| sensualus a răspuns:

Pai na, pune-i frisca, fineti pelaughing

| Hαppiηеss a răspuns:

Buna, sexul oral nu este pe placul tuturor fetelor, sunt unele care o fac din placere altele care o fac ca sa isi satisfaca partenerul cum cred ca este si cazul prietenei tale. Intr-o relatie este importanta comunicarea in toate planurile nu numai in cel sexual de aceea trebuie sa vorbesti cu ea sa ii spui ce iti place si ce nu iti place, diplomatic asa cum ai spus tu o sa iti gasesti singur cuvintele iti vin in mod automat toata chestia e sa te inteleaga si tu la randul tau sa o intelegi pe ea oricare ar fi decizia ei cu privirea la nemultumirea ta. Bafta!

| NnDWtf a răspuns:

Nu ii mai face pana nu iti face si ea.
Prietena mea avea o problema cu asta, vomita din cauza ca nu suporta lichidul ala gelatinos in gura. M-am dus la alta doar pentru oral si de atunci a incercat mereu sa imi faca si pana la urma s-a obisnuit.
Acum depinde de relatia voastra daca prietena ta ar reactiona la fel. Eu zic sa nu ii mai faci daca ea nu iti face, e cam egoista.

| Miky1 a răspuns:

Invat-o tu, vorbiti despre asta, trebuie sa fie reciproc