| AilynTao25 a întrebat:

Salutare. Am o relatie de putin timp cu un baiat care este cu 2 ani si jumatate mai mic decat mine, eu avand 18 ani happy totul este foarte bine, pot spune ca ma inteleg cu el mai bine decat cu baieti de aceeasi varsta cu mine sau chiar mai mari. Insa, stand intr-un orasel mic, lumea vorbeste despre asta happy iar eu sunt genul de fata careia ii pasa ce zic cei din jur, pun la suflet. Spuneti-mi, cum as putea sa fac sa nu imi mai pese, sa ma gandesc ca fericirea mea e mai importanta decat gura lumii. happy Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca să nu-ţi pese de gura lumii,trebuie să ai încredere în tine.
Gândeşte-te în felul următor: lumea vorbeşte ca să nu tacă. Multe persoane nu te cunosc, dar te vorbesc de rău doar pentru a ieşi în evidenţă şi în cel mai jalnic caz, de plictiseală.
Pune la suflet părerile persoanelor care ţin la tine, care te cunosc şi care îţi vor binele!
Când auzi pe cineva vorbindu-te de rău sau pur şi simplu auzi zvonuri care nu sunt adevărate, prefă-te că nici nu le-ai auzit..pentru că nu au niciun strop de adevăr în ele şi nu vin de la persoanele care sunt importate pentru tine.Fii fericită că te înţelegi bine cu iubitul tău.Asta contează.

Succes

3 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Tu ai raspuns singura la intrebarea ta:Fericirea mea e mai importanta decit gura lumiitongue asa si este, poti sa fii cea mai ideala si buna oricum te vor vorbi.Traiesteti viata iubeste pe cine vrei tu si pune la fundisor ce auzi rau despre tinetongue

| blueheart a răspuns:

Hei! Iubesti? Esti iubita? Nu te mai gandi.Conteaza ceea ce simtiti voi.Traieste-ti iubirea fara sa-ti pese de cei din jur. Fericirea si iubirea sunt ale tale si ale iubitului tau.
Sa fii iubita mereu!happy

| Mandache5 a răspuns:

Pazea draga, relatiile cu minorii se pedepsesc prin lege!