| NYØ2002 a întrebat:

Am o stare asa nasoala! Ieri a fost majoratul meu unu mi-a stricat toata bucuria! Aseara am plans mult!
Am postat pe Facebook postari de ziua mea!
Unul din orasul meu m-a facut de ras! mai de cct mai pe romaneste!
El a pus postari cu mine si facea misto!
http://imgur.com/gallery/N8QbK72
http://imgur.com/gallery/IBxQve0
http://imgur.com/a/Gn9sKQO

Aici doua postari!
Mi-a raspandit mai tare porecla

Tot orasul are ceva cu mine! Simt ca trebuie sa ma mut in alt oras după școală! Eu stau in judetul Vaslui intr-un oras mai mic!
Mi-am luat mult hate de la multi dupa felul in care arat!
Eu sunt mai diferit fata de ceilalti!
Sunt inchis la piele,Nu beau alcool, cafea, nu ma duc in cluburi, nu imi place sa violenta! adică sa ma bat cu altii! As vrea ca toata lumea să fie mai linistită si sa nu mai fie discriminare!(Respect Katalin Talent:Jos Ranga! Stop Violenta!)
Cred ca sunt in depresie! s-au adunat mai multe chestii pe parcursul timpului si nu le pot uita!
Ma puteti ajuta sa ies din starea asta nasoala?

10 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Astfel de specimene nici nu merita sa fie bagate in seama. Da block persoanelor care te deranjeaza si pune profilul pe privat.

| Adry05 a răspuns:

Mesajele alea chiar erau cringe iar tu ai atitudine de victimă și fix asta atragi, oameni care să profite de statut

| Cosmin86 a răspuns:

Ce-ti place sa te victimizezi, tu la toate intrebarile te plangi de ceva.
Auzi, ai "plans mult", ce domnisoara sensibila esti.

| LoveSleep a răspuns:

Am murit de râs la faza cu sprâncenele.

| cristimihailov a răspuns:

Daca treci pe la frizer si iti schimbi freza, hainele, etc?

| NYØ2002 explică (pentru cristimihailov):

Hainele sunt noi! Eu am un stil de haine mai Urban! La frizerie sunt programat pe 25 si imi iau doar bazele! Asa e modul meu de freza! Mare si creț!
Daca tie nu iti place frizura mra partea a doua! Multe fete mi-au spus ca le place parul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nici o legătură cum arăți, oamenii fac mișto pentru că îți văd temperamentul și te afectează. Sunt exact ca niste mici dracusori care se hrănesc cu starea ta nasoala, pentru a se simți mai bine.
Și care e problema daca îți iei Hate? Vrei sa te muti in alt oraș doar pentru că niste "smecherasi" de cartier fac mișto de tine? Lol.aia sunt mai imaturi și pârliți/țigani ca tinelaughing Daca nu îți iei înseamnă că nu faci ceva bine, in viața trebuie sa te obișnuiești cu ideea că oamenii o sa mai facă mișto de tine.

| NYØ2002 explică (pentru anonim_4396):

Du-te dracu favi misto de mine! Eu nu sunt tigan! Eu am o porecla de 10 ani si nu mai pot scapa de ea si tot orasul ma cunoaste de porecla aia! Daca imi schimb orașul mi se schimba si viata! Eu simt un altfel de vibe cand ma mut in alt oras! Eu aici in orasul Husi(Vaslui)nu prea am prieteni! Eu cand am fost in tabara la Iasi mi-am facut multi prieteni! Se comporta altfel fata ca astea din orasul meu! Oricum nu ai intelege

| AEWPenta a răspuns:

Invatatura de minte sa nu mai postezi nimic online lumea fiind idioata, iar cu idiotul cel mai bine ii dadeai o replica de genul lui Vadim Tudor cu Marioara cu ceasul laughing)) si dupa block