| iwantylg04 a întrebat:

Salutare.Am si eu nevoie de un sfat.Imi place mult de o fata din facultate insa ne intalnim destul de rar, ea fiind in alta grupa.Cand ne intalnim ne salutam, discutam, zambim insa nu pot sa trec de pasul asta.Am nevoie de niste sfaturi cum sa procedez si s-o abordez mai direct.As cheama-o la o cafea insa in majoritatea timpului nu e singura mai e cu prietenele si mi-e mai greu sa-i zic de fata cu ele.Nu sunt foarte timid, insa ma retine ceva.As vrea ceva serios cu ea, nu sa o... si s-o las.Astept niste sfaturi cum sa-i propun sa iesim la un suc ceva, avand in vedere ca ne intalnim aproape in fiecare zii.M-a atras la ea in special faptul ca e cuminte si desteapta dar si frumoasa, ceea ce greu mai vezi in ziua de azi....Merci tuturor pentru eventualele raspunsurihappy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Eu stiam ca studentii sunt oameni inteligenti si isteti.

| Cristiann25 a răspuns:

Din cat observ si eu si observi si tu probabil cei care ti-au dat sfaturi sunt doar niste copii.
Sfatul meu este ca atunci cand o vezi sa mergi la ea si sa ii spui daca iti acorda 2 minute sa vorbiti doar voi doi si atunci o poti intreba daca vrea sa iese cu tine.
Daca esti la facultate presupun ca esti intr-un oras mare gen Cluj/Timisoara/Bucuresti.De ce spun asta? Pentru ca o poti invita la un film.O iei cu ceva de genul"saptamana asta ruleaza filmul, nu ai vrea sa mergi cu mine?"
Succes si astept sa ne spui sau sa-mi spui in privat cum a descurs acest pas important pentru o viitoare relatie!

| Lik3BoSS a răspuns:

Incearca sa te duci dupa ea la WClaughing stiu ca suna ciudat dar acolo o poti prinde singura (nu intra peste ea pe hol ma refer)si intreab-o daca vrea sa iesiti la o cafea/suc

| iwantylg04 explică:

Eu mi-am expus problema, nu am zis ca sunt disperat si nu gasesc deloc solutii, am cerut pareri sa vad cum ati proceda si voi.

Ar fii chiar culmea sa o urmaresc cand se duce la baie(daca se duce)laughing)