anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!

Am si eu o curiozitate. Ce subiecte trebuie sa abordezi cu o fata in asa fel incat sa nu isi piarda interesul in cateva ore sau maxim 2-3 zile?
Am tinder de ceva vreme si am meciuri cu fete ok, care imi plac. Unele imi scriu ele primele, si ma gandesc ca daca nu as fi atractiv sau problema mea ar fi de natura fizica, nu as face nici match-uri si nici nu mi-ar scrie.
Insa problema e ca dupa ce vorbesc cu ele. Le vad cum isi pierd cheful. Eu cred ca stiu sa fac o conversatie, dar nu stiu ce sa le spun ca sa le fac sa fie prezente sau sa vrea sa vorbim mai mult. Nu pot sa le chem la intalnire dupa 15 replici schimbate... in caz ca asta isi doresc. Pur si simplu as vrea sa le cunosc si sa stau mai mult de vorba cu ele, insa usor, usor incep sa raspunda din ce in ce mai greu, pana ma lasa cu seen si aia e...
Si ca exemplu nu va imaginati ca le vorbesc urat sau ca le zic chestii vulgare. Incerc sa fac conversatia in asa fel incat sa le cunosc cu intrebari sau discutii despre job, ce le place, ce pasiuni au, cate o glumita, un compliment. Pur si simplu nu stiu unde gresesc.
Stiu ca e tinder si totul e superficial si toata lumea are tendinta de a alege "optiunea mai buna", dar parca cand cu toate am acelasi scenariu ma gandesc ca gresesc eu pe undeva.

Ma intereaseaza parerea fetelor in special, dar si baietii sunt bineveniti.(puteti sa imi dati si pe privat daca considerati ca nu trebuie sa vada toata lumea raspunsurile) happy

Mersi anticipat!

3 răspunsuri:
| Danny28 a răspuns:

Fetele folosesc tinder pentru a isi promova conturile mizere de TikTok si Instagram. Nu cauta ele relatii pe astfel de aplicatii.

| Morbid a răspuns:

Incearca sa dai match doar cu fete care le-ai vazut in realitate.
Slabe sanse sa-ti raspunda daca nu aveti nimic in comun.

| Danny28 a răspuns (pentru Morbid):

Ar trebui sa stearga aplicatia aia. Am avut si eu tinder o perioada. Imi arata doar fete din Bulgaria desi eu am setat distanta maxima de 15km, eu fiind din Constanta. Imi apareau doar conturi fake si fete din Bulgaria.