| soultaker a întrebat:

Salutare am si eu o curiozitate de fiecare data cand ma implic intro relatie ma port prea frumos cu persoana respectiva si sunt luat de prost si trebuie sa sufer de fiecare data? oare asta e o greseala? sa te porti prea frumos cu cineva? ce pot face daca ma port frumos nu e bine daca nu ma port frumos nici asa nu e bine? asta e singura mea greseala facuta...

8 răspunsuri:
| 95Cosmin a răspuns:

Nici eu nu mai inteleg nimic, am vazut o gramada de baieti care se poarta urat cu prietenele lor sau cu fetele in general si totusi, ele tot la ei se intorc, iar un baiat politicos, cu bun simt si care chiar tine la fata cu care e, este luat in batjocura sau nu il place nimeni.

| Azµre a răspuns:

Nu știi de unde să alegi. Alege o fată de rând și nu o să mai fie așa.

| h3r a răspuns:

Dacă tu nu ai noroc și îți merge prost nu înseamnă că e vina ta, că ai greșit dând dovadă de educație, bun simț și atenție persoanei respective!
Majoritatea trecem prin asta, suntem luați de proști, dar într-un final prost o să fie cel care și-a bătut joc, el/ea pierde.

Mergi înainte și arată-le tuturor că ești mândru de tine!

| Keith a răspuns:

Trebuie sa te porti frumos intr-o relatie cu persoana care te merita, pentru ca tu daca iti deschizi inima si sufletul in fata fiecarei fete din viata ta fara sa ajungi sa o cunosti mai bine esti luat de prost si nu e bine, ca tu iesi in pierdere, nu ele.In cazul asta,sfatul meu este urmatorul, fii mai rezervat, asteapta sa treaca timpul sa ai timp sa cunosti pe cineva, vezi ce-i poate capul, vezi daca te merita si atunci iti poti deschide inima.Bafta!

| anonima1995 a răspuns:

Nu este o greseala in niciun caz! Esti o persoana deosebita si ai niste calitati care ar fi pacat sa se piarda. Din pacate, persoanele cu care ai fost impreuna nu te-au stiut aprecia, dar nu-ti face griji, este o vorba foarte adevarata care se aplica in viata tuturor "Fie roata si patrata, tot se intoarce ea odata!". Nu le purta pica celor care te-au ranit, deoarece la randul lor vor primi ce au oferit. Ramai asa cum esti, e pacat sa se piarda un caracter asa frumos. Va aparea si persoana care sa te merite, trebuie sa ai doar rabdare!

Răspuns utilizator avertizat
| NiKoLeT a răspuns:

Nu, nu este o greseala, asta da dovada de politete, de educatie, tandrete... pursisimplu persoanele date nu te inteleg, nu au gustat din respect...shi asa ca aceste prs nu te merita, daca nu-ti pretuiesc calitatile astea! (PS: educatia, tandretea, finetzea si politetea sunt niste lucruri nobile) Bafta!winking

| amalia025 a răspuns:

A te purta frumos cu aceea persoana nu este o gresela, mai degraba este greseala lui ca te face sa suferi. Te-ai purtat frumos cu el si iubire, politete, afectiune. Sunt atatea persoane care isi gasesc persoana potrivita, dulce, plica de veselie si brusc ei arunca totul la gunoi., fetele ramanand triste o perioada si suferind pentru ei. Bafta!