anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare,am si eu o curiozitate, stiu ca fetele de 14-19 ani prefera barbatii de 20+,pentru ca sunt mai mature emotional,dar de ce majoritatea sunt niste prosti sau imbecili? Baietii destepti cu o vasta cultura generala sunt dati la o parte in majoritatea cazurilor,si sunt luati cei ce lucreaza pe santier sau sunt soferi pe nu stiu ce tir,de ce?
Sunt majoritatea fetelor atat de ignorante, sau se simt inferioare celor destepti?

8 răspunsuri:
| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Fetele nu stiu ce vor si nu toate sunt mature emotional.

| unarab40 a răspuns:

Aici cautare de oameni responsabili ...si de incredere

| RAY a răspuns:

Pentru ca ca nu suntem adaptati acestor vremuri din pacate noi ca specie,vezi tu inteligenta nu atrage sexul opus, find o specie vizuala selectia naturala sta in aspectul fizic,femeile nu plac barbati cu banii,banii nu sunt un afrosidiac pentru femei, femeile cauta ceea ce au cautat mereu un alfa,cateodata ele se compromit cu beta majoritatea cu care stau pana dau de un alfa,un alfa e un tip inalt,frumos, bine facut, hotarat care emite atractie sexuala fata de sexul opus, fetele nu sunt ignorate, fetele cauta ceea ce au cautat si stramoasele noastre un alfa capabile sa le protejeze de acele animale care ne puneau in pericol existenta ca specie

| Oana92 a răspuns:

Pai asta e nivelul respectivelor fete. Nu au ce oferi unui destept si cauta soferi de tirwinking Eu zic sa te bucuri ca nu ai avut parte de asemenea specimene.

A, da! Sa nu uiti ca daca vrei fete destepte si cuminti trebuie sa le cauti in alte locuri, nu in ''cluburile'' de manele sau alte asemenea locuriwinking

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Ce prostie ordinara. Fata daca are valori morale si sociale o sa-si formeze o idee a baiatului care o atrage, bang, da de un om de afaceri tanar si prosper, ii stralucesc ochii si gata.
E o tipa care stie doar sa scrie si sa citeasca, si mai merge in cluburi, e deja constienta ca un barbat de talia celui mai sus nu s-ar lasa la nivelul ei ( sau ar face bine ) si se "distreaza" cu altii. Varsta nu conteaza, crede-ma

| Superdumnezeuomniscient a răspuns:

Nu e vb de alegerea fetelor, dar nu se uita un tip de 20+ cu o anumita cultura la pustoaice de 14 ani ( daca sunt si intelepti nu doar destepti ) se uita dupa prada potrivita calibrului lor.

| DarkCrina a răspuns:

Intrebarile tale au o logica stiuta doar de tine. Nu prea gasesc adevar in ce spui. N.as putea sa raspund

| travianulisa a răspuns:

Atat femeile cat si barbatii vor parteneri cu o stima de sine ridicata si care sunt increzatori in ei, iar fetele care se indragostesc de asa zisii cocalari care toata ziua injura si asa mai departe, acele fete cred ca, cocalarii sunt stabili emotional pentru ca ei se considera superiori. daca vrei fete de genulacesta, fi si tu cocalar, injura la fiecare 3 cuvinte si alegiti prieteni pe masura. uita-te la celelalte fete, alea sunt cele care stiu ce vor, un barbat adevarat big grin