Frica nu trebuie sa-ti fie niciodata, ptu ca de ce te temi de aceia dai. Daca doresti sa pui capat relatiei pune, daca o iubesti si atunci incearaca sa-i oferi relatiei ceva nou, ori o noua etapa, ori niste activitai noi comun, ptu ca probabil ea s-a uitat intr-o alta directe ptu ca 2 ani a fost cu tine, te cunoaste si poate deja s-a plictisit. Bafta!
Ma faci sa rad amice.Nu te despartii ramai alaturi de ea, incearca sa nu`i reprosezi nimic.si vezi pe parcurs cum se comporta.
Abia atunci ve`i fii in stare sa iei o decizie corecta.NU acum!
Succes!
Eu am patit acelasi lucru, numai ca eram in locul fetei. Nu mai simteam acelasi lucru pentru el de mult timp, dar imi era teama sa ii spun din cauza ca stiam ca o sa sufere dupa mine. Am stat asa cu el vreo 6 luni, timp in care nu ne intelegeam deloc pe niciun plan, apareau certuri din orice...etc. Pana la urma, mi-am luat inima in dinti si i'am marturisit, pentru ca nu mai avea rost sa continuam asa. El a ramas socat, ce'i drept, dar dupa o saptamana doua ne'am vazut mi-a spus ca a suferit mult primele 2 zile, dar ca este mai bine. Deci, morala povestii ar fi ca nu are rost sa stai cu ea daca ea nu mai simte acelasi lucru pentru tine si tu esti 100% sigur de lucru asta. Iti spun eu, din proprie experienta, ca nu are rost sa-ti mananci viata alaturi de o persoana care nu te iubeste, pentru ca tu stii ca meriti ceva mai bun. Si daca o sa te desparti de ea, gandeste'te in momentele in care iti amintesti de ea, de certuri si momentele neplacute...macar in felul asta nu o sa mai suferi atat Bafta :*
Buna, tot ce trebuie tu sa faci este sa vorbesti deschis cu ea, calm si sa-i spui tot ce ai pe suflet, sa-i spui ca te deranjeaza comportamentul ei. Sa ii spui ca nu vrei sa te desparti de ea ca o iubesti, dar ascultai si ei parerea poate nu te mai iubeste si doar doreste sa fie cu alt cineva si nu ti-o spune in fata ca sa nu te superi, poate in astia doi ani nu te mai iubeste si a fost dispusa sa te minta pentru a nu-ti rani sentimentele.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Mentionez ca ea s-a schimbat din cauza mea ca dadeam mereu vina pe ea a inceput sa se poarte asa...acum spune ca totul va fi bine dar nu stiu ce sa mai cred.
Andrutza_9535 întreabă: