Cred ca cel mai bunu lucru pe care l-ai putea face, ar fi sa fi sincer cu ea. Explica-i ca tu simti ca nu va potriviti si ca cel mai bine ar fi sa va despartiti.
E cea mai apatica idee! esti uite, adevarul de multe ori doare mai tare decat orice alta tampenie! daca vrei sa o faci pe ranitu', spune-i totul! fi barbat! si in rest, ce prietenie sa isi mai strice cele 2 fete?! deja si-au stricat-o din momentul cand ea a pus ochii pe tine! ma rog, eu nu as face asa ceva, dar parasesti-o pe actuala pentru tarfa a 2-a! macar va meritati unul pe altul, si nu o mai fa sa sufere pentru tine pe prima, pentru ca nu o meriti!
Nu e o idee buna deoarece pana la urma isi va da seama si apoi va afla mai multa lume iar apoi isi vor bate joc de tn.mai bine spune-i direct ca vrei sa va despariti pentru ca sentimentele tale pentru ea nu s-au dovedit a fi asa puternice cum credeai tu.Bafta!
Uite ce cred eu: Daca ai fi iubit-o cu-adevarat pe actuala ta prietena, nu ai mai fi acceptat ca prietena ei sa iti faca ochi dulci. Mai pe scurt, din ce am inteles eu din povestioara ta, o placi mai mult pe fata care ti-a facut ochi dulci, decat pe prietena ta actuala. Pe de alta parte, cred ca prietena ta ar suferi foarte mult cand (si daca) te vei desparti de ea, nici nu ma mai gandesc cum va reactiona cand te va vedea cu cea mai buna prietena a ei. Eu zic sa te gandesti foarte bine...sa te gandesti si la tine, si la ea. E stanjenitor dar... Succes!
Cred ca cea mai buna metoda ar fi sa ii explici cum sta treaba... Chiar daca pe moment nu o sa inteleaga, intr-un sfarsit isi va da seama ca nu poti ramane cu ea daca nu te mai simti atras de ea!
Bananacantareata87 întreabă: