Vezi ca aparentele inseala, daca se comporta urat cu alte pers nu inseamna ca e un nemernic neaparat, cine stie ce intamplari o avut el de a devenit mai aspru cu oamenii in general.
Cat despre comportamentul sau cu tine, e foarte probabil sa te placa...
Iar cu ceea ce simtit tu, asta numai tu stii daca e vinovatie sau simpatie, dar cum toata lumea are momente de confuzie te inteleg. Cred ca e unpic din fiecare, dc? pentru ca te-ai simtit unpic vinovata, el a fost galant cu tine iar tu l-ai evitat mereu, simtindute vinovata ai incercat sa iti repari mica greseala si astfel ai devenit mai atenta la el, nu neaparat ca iai acordat atentie in sensul ca ai interactionat cu el, ci ca ai fost mai receptiva la persoana lui si f probabil ai gasit cv care ti-a placut.
Cam asta ar fi explicatia logica pe care as putea eu sa tio dau, din exterior cam asta e.
Ce e de facut? Reflecteaza la subiectul asta, vezi daca iti trezeste interes persoana lui, daca da apropriete de el si cunoaste-l mai in profunzime, dupa stii tu ce e de facut in caz de totul e okey.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Furtun123 isi merita funda.Completare : Incearca sa stai de vorba cu el unu la unu si vezi ce-i poate capul.Se prea poate sa se poarte in modul acesta pentru ca pur si simplu nu l-anvatat ma-sa cum sa se poarte frumos si nu e vina lui. Daca se poarta diferit cu tine, e pentru ca te place si nu indrazneste sa faca urmatoarea miscare.Nu-l aborda in grup.O sa se crispeze si nu vei scoate adevarul de la el. Eventual inventeaza un motiv ca sa-i ceri numarul de telefon sau adresa de mess, desi fata in fata ar fi ideal.Si stand de vorba cu el o sa-ti clarifici si tu sentimentele pe care le ai fata de el
Am numarul lui de telefon. De fapt el a facut rost de numarul meu. S-a intamplat asa pentru ca eu eram inscrisa la facultate la un curs din afara celor obligatorii si el m-a sunat intr-o seara sa ma intrebe chestii referitoare la acel curs pentru ca se inscrisese si el. Asadar, el are numarul meu si, implicit, eu il am pe al lui.
Poate mai trebuia mentionat ca el nu are numarul meu fiindca i l-am dat eu. Desi intamplarea din raspunsul precedent a avut loc acum destul timp, in anul I, inca nu stiu de unde a avut si are in continuare numarul meu de telefon.