| Byuska a întrebat:

Salutare...Am si eu o intrebare mai mult pentru fete ca baietii sigurat patesc ce am patit eu dar as bine veniti si ei sa raspunda.Deci intrebare ai:Vi s-a intamplat vreodata sa va placa de un/o baiat/fata sau sa sa va atraga la el /ea ceva chiar daca aveti o relatie cu un/o baiat/fata de ceva timp bun? Daca da cum ati facut ca sa nu va mai ganditi la acea persoana? Va multumesc pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| Xab a răspuns:

Mie mi s-a intamplat asta si eram cu respectivul de 1 an si 10 luni(relatie serioasa dupa mine). Pur si simplu nu am mai putut suporta situatia pentru ca eu tineam extrem de mult la el si imi era foarte aiurea sa ma gandesc la altul asa ca mi-am luat inima in dinti si i-am povestit tot. Bineinteles nu m-a inteles. Dupa aproximativ 2 saptamani ne-am despartit si nu am mai vorbit pana acum deloc(3 luni). Insa acum sunt aleatorie adica azi imi place de el, maine nu-mi mai place(adolescenta isi spune cuvantul). Iar pe fostul prieten l-am uitat si nu mai simt nimic pentru el.
Ai grija.gandeste-te ce este de durata si poate ii vei spune prietenului tau cum stau lucrurile. Daca chiar tine la tine si nu vrea sa te piarda, se va stradui sa te faca sa-l uiti pe respectivul. Daca nu, nu-i nimic... orice relatie are si un sfarsit. Capul sus!

2 răspunsuri:
| Byuska explică:

Mersi mult ca mi-ai raspuns.Am sa raman cu prietenul meu, nu am sa ai zic nimica cu cealalta persoana am sa tin legatura ca oricum nu stie ca ma atrage ceva la el.

| Xab a răspuns:

Si mai bine nici nu ar afla. Take care>big grin