anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

penisul meu are 16 cm lungime si 14 cm (4.5 in diametru) in grosime.
Am 19 ani si am hotarat sa imi incep viata sexuala cu prietena mea. Problema este ca am penisul foarte curbat in jos sad 6cm de la corpul penisului sta drept, iar celalalte 10cm imi stau in jos, aproape paralel cu piciorul...
Credeti ca o sa afecteze asta in viata sexuala si nu o sa o pot satisface? sad
Ar trebuii sa ma duc la un urolog?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sexul oral satisface mai mult femeia decat penetrarea si un penis gros desigur, man fi fara frica ca va fi ok totul e sa vrei sa o satisfaci si pe ea nu doar pe tine

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul penisului tau este vorba de o deviere accentuata si nu de un penis curbat asa cum au marea majoritate a barbatilor si considerata ca fiind "normala". In cazul prezentat se pare ca este vorba de o afectiunea destul de grava a penisului tau si din acest motiv consultatia medicala efectuata de un medic urolog devine strict necesara. Multa sanatate!

| corbulalbrosu a răspuns:

""Curbarea anormala a penisului poate reprezenta inceputul unei anomalii anatomice, insa, poate fi si semnul afectiunii Peyronie. In cazul acestei afectiuni, se formeaza o cicatrice sub tegument, la nivelul tesutului erectil si care forteaza organul sa se roteasca in sus, jos au inspre stanga sau dreapta. Boala Peyronie poate aparea brusc sau poate avea o evolutie treptata, uneori extrem de dureroasa, determinand ca actul sexual sa se desfasoare cu dificultate sau chiar impiedicand desfasurarea acestuia. Majoritatea barbatilor se simt extrem de jenati din cauza acestei afectiuni, motiv pentru care apar si problemele sexuale. In cazuri exceptionale boala Peyronie poate fi transmisa ereditar, insa cauza cea mai frecventa este traumatismul organului in timpul practicarii unui sport sau in timpul unui act sexual viguros."" http://www.sfatulmedicului.ro/......sculin_740

| Emilian65 a răspuns:

Nu iti face probleme. Curbura penisului nu afecteaza in niciun fel desfasurarea actului sexual.

| mentholinks a răspuns:

Cum descrii tu reise ca penisul tau formeaza un fel de L intors. Daca asta este cazul nici macar nu e posibila penetrarea. Este o boala.

| domnuleu23 a răspuns:

Incearca si vezi ce iese.