Un cadou indraznet ar fi sa-i iei ceva desuu, unul foarte sexi. Dar bine, ar fi prea indraznet.
O invitaţie la patinoar dacă tot e iarnă, sau o ieşire în oraş.
Dacă chiar vrei s-o impresionezi un buchet de flori ar trebui s-o facă.
E bună ideea, nu?
Ceva ce o reprezinta. Invit-o in Oras si baga-te tare in ea daca te place -asta conteaza mai mult -adica tu stai dupa ea? Nu mai face greseala asta.
Tu ai intrebare pentru vecina de camera sau pentru noi? Cum ti-a dat de inteles ca vrea sa fie cu tine? Mai esti si chitros
Pentru voi, logic: ce sa ii iau ? Cum adica sunt chitros (daca te referi la bani, sudentia te mananca de ei )? Cat despre cum mi-a dat de inteles, e mai mult de spus, dar eu am inteles ca am o sansa!
Raspune-mi la intrebari
Uita-te mai sus ca ti-am raspuns!
Mai baiatule, se vede ca esti orgolios din fire, de ce nu vrei sa raspunzi mai pe intelesul meu? Trimite-mi mesaj cum ti-a dat de inteles sau scrie aici, poate ai inteles tu gresit si te faci de ras
Ia o sticla de vin rosu de calitate ceva mancare chinezeasca si fa o cina cu lumanari si din astea surprinde-o
Un parfum. sau poate niste cercei. iti dau un sfat o persoana care este intr-o relatie si si-ar insela partenerul, o va face din nou!
Ei nu sunt intr-o relatie! Vorbeste cu el de vero 2 saptamani, dar nu sunt intr-o relatie! Referitor la raspunsul tau, parca e prea obisnuit!
Mai degreaba ii iei o mica atentie, sa aiba un cadou de la tine la care isi va aduce mereu aminte de tine.
andrei733 întreabă: