| bizel a întrebat:

Am si eu o intrebare! Pentru vecina de camera, careia i-am spus ca imi place de ea, iar ea mi-a zis ca vorbeste cu cineva, dar mi-a dat de inteles ca as avea sanse sa fie a mea, inainte de vacanta vreau sa-i fac un cadou, de Craciun. Ce cadou frumos as putea sa-i fac? Sa nu fie prea scump, gen 30-40 lei!

15 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Un cadou indraznet ar fi sa-i iei ceva desuu, unul foarte sexi. Dar bine, ar fi prea indraznet. laughing

| bizel explică (pentru Zenithf):

Mda, cam indraznet laughing!

| Dariusuu a răspuns:

O invitaţie la patinoar dacă tot e iarnă, sau o ieşire în oraş.
Dacă chiar vrei s-o impresionezi un buchet de flori ar trebui s-o facă.

E bună ideea, nu?

| bizel explică (pentru Dariusuu):

E buna, dar cred ca e prea din prima, avand in vedere ca i-am spus ca imi place de ea acu' o saptamana!

| Danysan a răspuns:

Ceva ce o reprezinta. Invit-o in Oras si baga-te tare in ea daca te place -asta conteaza mai mult -adica tu stai dupa ea? Nu mai face greseala asta.

| bizel explică (pentru Danysan):

Pai cand imi place de ea, cam greu cu ne"statul dupa ea" laughing, si cam greu sa stiu ce o reprezinta, ca nu ne cunoastem asa bine! It's cand of complicated thing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai intrebare pentru vecina de camera sau pentru noi? Cum ti-a dat de inteles ca vrea sa fie cu tine? Mai esti si chitros laughing

| bizel explică (pentru anonim_4396):

Pentru voi, logic: ce sa ii iau laughing? Cum adica sunt chitros (daca te referi la bani, sudentia te mananca de ei laughing )? Cat despre cum mi-a dat de inteles, e mai mult de spus, dar eu am inteles ca am o sansa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru bizel):

Raspune-mi la intrebari

| bizel explică (pentru anonim_4396):

Uita-te mai sus ca ti-am raspuns!

| anonim_4396 a răspuns (pentru bizel):

Mai baiatule, se vede ca esti orgolios din fire, de ce nu vrei sa raspunzi mai pe intelesul meu? Trimite-mi mesaj cum ti-a dat de inteles sau scrie aici, poate ai inteles tu gresit si te faci de rashee hee

| motan444 a răspuns:

Ia o sticla de vin rosu de calitate ceva mancare chinezeasca si fa o cina cu lumanari si din astea surprinde-o

| Koos_Szandi_1997 a răspuns:

Un parfum. sau poate niste cercei. iti dau un sfat o persoana care este intr-o relatie si si-ar insela partenerul, o va face din nou!

| bizel explică (pentru Koos_Szandi_1997):

Ei nu sunt intr-o relatie! Vorbeste cu el de vero 2 saptamani, dar nu sunt intr-o relatie! Referitor la raspunsul tau, parca e prea obisnuit!

| Koos_Szandi_1997 a răspuns:

Mai degreaba ii iei o mica atentie, sa aiba un cadou de la tine la care isi va aduce mereu aminte de tine.