Nu esti suficient de excitat,parerea mea. poate te ajuta prietena ta cu mana sau de ce nu,cum un sex oral... daca nu face asta, atinge-o, fa orice te excita pe tine la maxim, daca nici asa nu merge, sunt pastile care ajuta sa stea-n putere
Si pastilele cum le iau?! cand am contactul sexual sau?! si in timp va trece sau voi traii toata viata cu pastile?!
Pai mergi si ceri la farmacie, si scrie acolo pe prospect.dar incearca ce ti-am spus, sigur nu esti stimulat suficient. poate e si vina ta, poate te gandesti si la altceva, sau poate nu stie prietena ta cum sa te excite.incearca sa vorbesti cu ea, spune-i ce iti place si intreab-o si pe ea ce o excita, asa va creati placere reciproc si poate vei fi mai excitat.dar dupa penetrare nu se face mai tare?
Dupa sau in timpul actului sexual?! era putin dar nu cum trebuie::: eu m`am gandit la altceva: ca poate oi fii luat vreo"boala" si aceea boala o fii ajung la sistemul nervos si poate nu mai este cm a fost nu se mai manifesta cum trebuie :
In timpul actului cum e? atunci e important sa isi faca treaba daca ai fi luat ceva boala, sigur ai avea si semne sau simptome.acuma eu ti-am dat niste idei, pune-le in practica.sau incearca sa te masturbezi, sa vezi care sunt zonele in care iti place sa fi atins, nu stiu ce sa mai zic...
Oricum iti multumesc pentru o mana de ajutor!
linarkfts întreabă: