Intra pe matrimoniale....ai sa fii surprins cate babe cu bani gasesti pe acolo
Visezi, pe la noi saracia abundeaza in orice dar una in conditii cu bani ai gasi intr-un pub.
In primul rand nu ai nimerit bine deloc categoria potrivita. De fapt... nici nu stiu la ce categorie ar trebui pusa intrebare asta.
Eu am o alta intrebare pentru tine. In loc sa devii gigolo si sa faci sex cu femei pentru bani, ceea ce este o aberatie totala, de ce nu te gandesti foarte bine la ce hobby ai, analizeaza-l si incearca sa faci ceea ce te pricepi tu cel mai bine contra cost. Spre exemplu... eu ma pricep la psihologie si hipnoza. Daca vreau sa scot un ban, ies pe strada, hipnotizez oamenii (pe gratis) si le las cate o carte de vizita cu niste date de contact, unde ma pot apela pentru a ma invita la tot felul de evenimente private pentru a binedispune invitatii (si asta o fac in schimbul unei sume de bani).
La fel poti face si tu cu hobbyurile tale, insa trebuie sa iti dai seama ce stii tu cel mai bine sa faci.
Be smart and have fun.
Esti foarte tare chiar mi-ar placea sa ne intalnim sa ma hipnotizezi si pe mine deoarece nu cred in asa ceva! Sincer! Cat despre hobby... nu pot scoate bani ( sau daca da nu cine stie ce suma ) din ce imi place mie sa fac ba mai mult trebuie eu sa bag bani asa ca asta nu merge
Nu crezi in hipnoza pentru ca fiecare are o parere despre acest subiect total diferit de realitate din cauza filmelor. Oricum, nu asta era important. Ideea este ca tu sa iti analizezi foarte bine hobby-ul tau si sa te gandesti cum sa-l faci sa lucreze pentru tine, sa poti castiga un ban. Iti trebuie doar putina imaginatie pentru a-l face din ceva mic si nevaloros in ceva mare si care sa aduca ceva mai mult.
Depinde si despre ce hobby vorbim.
Interviuri peste interviuri la care mergi si primesti un raspuns de genul: ok te v-om suna! crede-ma de 1 luna si ceva fac asta stiu ce vorbesc si am un portofoliu cu diplome destul de gros!
Mda... lenea si nesimtirea e mare la tine. crezi ca e asa usor sa obtii un loc de munca. normal ca te duci la interviuri, normal ca mereu cauti alt job daca intr un loc te a respins. Dar cu atitudinea ta cred si eu ca nu te anagajeaza nimeni.
Si de ce sa-ti oferi cei mai frumosi ani din viata? practic, iti vinzi anii astia frumosi pentru bani!
fara suparare, dar, nu cred ca-i o idee buna!
Ma oftica ideea ca am sa ajung exact cum sunt toti la tinerete sa dea din colt in colt iar la batranete sa se bucure de ce ar fi trebuit sa se bucure la 20 de ani...
Si ti-ar placea, repet, sa te vinzi pentru niste bani?
gandeste-te bine inainte de a face treaba asta.
mai bine, pentru a iesi din situatia in care esti, ti-ai cauta un loc de munca...ai incerca sa faci ceva.
eu nu te judec, fiecare face ce vrea cu viata lui, insa, repet, gandeste-te bine..ai doar 20 de ani.
uite exemplu, sa presupunem ca gasesti o astfel de femeie care sa te intretina.o sa te bucuri de banii si luxul pe care ti-l ofera, insa o sa ai sufletul gol...
E o forma de prostitutie, desi nu te judec sau condamn, fiecare alegem calea cea mai usoara pentru a razbate, dar asta e totusi o cale prea umilitoare, iar la varsta ta ar trebui sa fi la facultate, nu pe site-uri de matrimoniale. Babe cu bani gasesti, dar vei mai putea sa te privesti in oglinda?
Scuze pentru proasta mea mentalitate insa... DA! As putea sa ma mai privesc in oglinda avand in vedere faptul ca multe persoane de sex feminin fac asta si nu au nici o problema eu de ce m-as preocupa?
Buna.
Cred ca solutia la problema ta nu este sa apelezi la chestii de genu.
La un moment dat toti avem nevoie sa ne mutam singuri sau sa conducem o masina, dar ar trebui sa ajugem acolo pe cale cinstita, nu sa ne vindem integritatea si respectul de sine. Nu merita.
Da, e foarte greu, dar din punctul meu de vedere ar trebui sa te angajezi pe bune, la o firma.
RAY întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: