| AdAm19 a întrebat:

Salutare,am si eu o. nedumerire.
Daca sunt virgin,prietena mea imi poate face sex oral? Adica,as mai ramane virgin? Stiu ca e cretina.da' rog raspunsuri serioase, daca se poate.

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Odată ce îți începi viața sexuală de orice tip este ea tu ca băiat numai ești virgin.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Primul act sexual devirgineaza intotdeauna, deci nici unul nu ati mai ramane virgin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și cine zică că e cretină?
Practicarea sexului oral nu mai spune că mai ești virgin.
Pa, pa.

| NuMaContrazice a răspuns:

Da, ramai virgin...

| Hermaniona a răspuns:

Da...ai mai ramane virgin, dezvirginarea se face numai prin contact sexual
crede-ma nu o sa se intampe nimic

| AdAm19 explică (pentru Hermaniona):

Problema e ca decalotarea penisului nu se face de tot.Stiu ca la fimoza sunt probleme de genul asta.Partea si mai nasoala e ca eu am facut operatie de fimoza happy.De aici si nedumerirea mea

| Hermaniona a răspuns (pentru AdAm19):

Pai poti consulta un medic...dar daca tie rusine(ceea ce nu ar trebui), consulta un medic online...asa poti sa-l intrebi orice fara sa-ti fie rusine in loc sa cauti raspunsuri pe TPU deoarece unii pentru fundita dau si la misto raspunsuri
oricum, succes

| Zeuss1smyname a răspuns:

Cine e cretină? Prietena?

| bv3004 a răspuns:

Eu am o alta nedumerire... de ce sa ramai virgin? fii fericit ca iti incepi viata, man!

| AdAm19 explică (pentru bv3004):

Asta este a doua parte a problemei, prietena mea inca nu vrea sa facem pasul.'cel mare' happy. Probabil atunci as scapa si de problema asta, odata cu pierderea virginitatii.Insa pana atunci..caut sa ma informez