Ar fi bine sa-si mai faca niste teste de sarcina,plus o ecografie abdominala,teama ei de sarcina a adus-o la stadiul de "sarcina falsa" sau "pseudocyesi", la care ajung fie femeile care nu pot avea copii, fie cele care se tem exagerat de o sarcina.
Citeste aici:
http://forum.7p.ro/Sarcina-fantoma.aspx?g=posts&t=3540
Prietena ta e influentata puternic de teama ei de sarcina si de informatiile de pe net privind ciclul peste sarcina,ajut-o sa depaseasca momentul,explica-i si mergeti sa faca o ecografie abdominala.
Daca ciclul a venit absolut normal, iar testul de sarcina a fost negativ, sarcina e exclusa!
Probabil se gandeste atat de mult la faptul ca ar putea fi insarcinata, incat se autosugestioneaza. eu as spune ca nu este insarcinata, mai ales daca menstra a venit normal si testul a fost negativ. dar daca tot mai are dubii, poate oricand sa refaca testul de sarcina! asa inlaturati orice dilema!
Frate in aceeasi situatie sunt si eu. eu zic k n-are nimic atat timp cat i-a venit menstruatia si a facut si testul si a iesit negativ incearca doar sa te sperie pe tine. stai fara griji nu se va intmpla nimic si alta data protejativa si eu am sa fac la fel!
beausingurlamasamea întreabă: