anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. am si eu o prietena de 1 saptamana aseara la o petrecere intre prieteni. am fumat pe ea a deranjat-o putin. in acea noapte nu am mai stat asa apropriati. si dimineata mi-a spus ca trebuie sa luam o pauza. ce credeti? ma place? merita efortul?

6 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Eu sunt fumatoare,iar daca ma placi,ma placi asa cum sunt,cu tot ce reprezint eu,inclusiv cu tigara in mana. Daca nu merge asa, e in regula, fiecare cauta altceva.
In cazul tau ar trebui sa se aplice acelasi lucru.Probabil nu-i place ca fumezi, dar e cam urat ca nu-ti spune ceea ce o deranjeaza fata in fata, ci evita confruntarea.Ideal ar fi sa vorbesti cu ea mai intai, poate nu o fi asta.

| alexutza003 a răspuns:

Scuzati-mi lipsa de experienta da cum adica ai fumat pe ea?

| shtephie a răspuns:

Asta ar fi o ocazie buna de a te lasa de fumat. Caut-o si vorbiti happy

| Dragooos223 a răspuns:

Salut, incearca sa nu mai fumezi sunt persoane pe care ii dereanjeaza fumul de tigara. Eu zic zic ca te place si ca a zis chestia asta ( poate ) doar ca sa te corectezi tu. sper ca te-am ajutat cat de cat succes in continuare funda puppy dog eyes?

| Laya a răspuns:

Daca te place te accepta asa cum esti, cu tot tacamul, indiferent de viciile pe care le ai...big grinbatting eyelashes

| liviu89 a răspuns:

Ai fumat pe ea?
adica ai scrumat pe ea, ai arso cu tigara? ti ai aprins tigara cu ea?
NO offence trebuia sa fac gluma asta :d